Øyekontakt
I dag fikk jeg elgkjøtt av en jeger, han mente at det holdt ikke bare å ta bilder av elg, jeg burde spise også. Heldigvis jakter han ikke i denne skogen.
Bildet inngår i albumet Dyr -
Utstyr
  • Canon 1D MKII
  • Sigma 500mm + konv 1,5
  • Brennvidde750mm
  • Blenderf/4.5
  • Lukker1/200s
  • FilmtypeIso 32o raw
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger450
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_110034} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Marius F.
Flott bildet av Elgefamilien. Fin belysning og varme fine farver. Liker veldig godt utsnittet ditt også. Litt synd med kvistene i forkant.

-Marius-
Finn M.
Dette så skummelt ut. Elgku med kalv skal man ikke spøke med, så 750 mm brennvidde var nok på sin plass.

Den pinnen i forgrunnen irriterte litt, men ellers var dette bra.

mvh Finn
Odd Tore S.
Hei!
Det første jeg sjekket her, etter å ha sett på motivet naturligvis, var brennvidden. Etter å ha blitt angrepet av elg med kalv får man respekt for slike. Uten kamera den gangen, men vi kom slik at barnet mistet muligheten til å stikke av, og da kom hurtigtoget.
Dette ble jo et bra bilde, junior ser noe reservert ut, men ørene ligger ikke flate. Bra eksponert, og flott gyldent lys. Skarpt i hodepartiet.
Med så fine elger ville jeg tatt jobben med å klone vekk treresten i forgrunnen og et par hvite flekker ved mulen.
Odd Tore
Marina R.
Veldig flott Reidun.
Ikke ofte man ser elg presentert på demme måten;o)
Bra!

Marina
Reidun G.
Takk for tilbakemeldingene.
Med 750 mm kan ting virke ganske nær, mine tanker begynte å kretse om historier jeg har hørt om sinna elgkuer med kalv. Da kua begynte å vasse mot meg inn fra siden og avstanden nærmet seg 20/30 meter stakk jeg fra kamuflasjeteltet som om jeg hadde fanden etter meg, jeg lot utstyr være utstyr. Jeg er 99,99% sikker på at den ikke hadde oppdaget meg, men tankene mine ville det annerledes. I dag kan jeg smile av det :-)
Reidun
Arild S.
Flott fanget, Reidun.
Elgpelsen har lett for å se ut som om det er brukt for mye usm når den har for skarpt lys, men her har du fått lyset bra.
Jeg lar meg ikke forstyrre av kvisten, og syns du har klart å gi et bra utsnitt med passe bakgrunn.. og øyekontakten er fin, men jeg ser også en del hvite flekker rundt omkring i bildet som trolig ikke skal være der..

:) Arild
Svein B.
Ganske så fint elgbilde dette Reidun, og dessuten med elegene i et miljø som ser svært ''riktig'' ut for disse dyrene. Kanskje litt uheldig med greinene som går oppover beina på elgkua, men tross alt er det nå slik skogen ofte er. Ligger å vipper litt for og imot om du bør klone greinene vekk, men det føles som om jeg havner på at du bør la de være. Svært fint lys, og tilstrekkelig vagt til at de aller fleste skyggepartiene ikke gror igjen. Et av de bedre elgbildene jeg har sett her inne på lenge.

Mvh
Svein B
monica p.
Nydelig Reidun, lyset er etter mitt syn akkurat slik det pleier å være inne i granskogen, varmr og fine farger ble det også.
Den elgkua ser ikke videre begeistret ut der den skuler mot deg, Knallbra.
Mvh Monica:o)
Venche J.
Lyset er helt topp. Dyrene i helt riktig miljø. Slik er det bare. :)

Og elgkakene smakte, tenker jeg. :)

Wenche.
Eli B.
Utrolig bra! Flott lys også. Lyset på elgkue er jo bare fantastisk. De ser jo rett på deg. Kan skjønne at du ble litt skremt etterhvert. Det hadde jeg blitt også. Hvor lenge hadde du ligget på vent for å få dette bildet da?
Hilsen Eli
Wigdis W.
Jøss, for noen blikk! Dette var bra Reidun ! Sikkert en flott opplevelse.
Hilsen Wigdis (noe misunnelig)
Steinulf L.
For noen blikk! Hadde nok tatt beina på nakken lenge før de kom på 20 meters avstand. Elg i sitt naurlige miljø. Synes ikke det trengs noen frisering her.
Avsluttet .
Det er lett å forstå at de smaker godt. Hissige er de-

-k
Lennart J.
härligt fin bild bra skärpa med de ser arga ut bra med lång optik mvh lennart
Stig B.
Forstår godt at du stakk, er ikke villmann nok til å bli sittende rolig og leke at jeg er et tre i slike situasjoner, selv om 750mm gir litt å gå på.

Fin situasjon i miljø, bra øyekontakt. Bra skarphet der det skal være. Mitt hjorteprosjekt har dessverre blitt nedlagt, teltet ble hærverket og hjorten uteble. Får finne på noe nytt til neste år.

Var på tur i Svein Bekkum's rike forrige helg, og der viste det seg at det ble skutt elg rett ved kamuflasjen hans samme dag som vi dro. Det hadde blitt drama !!!!! Glad jeg ikke var der.

En gang vil jeg også ha slike bilder, får vel invitere meg selv til noen :-)

Mvh Stig
Per Harald O.
Kjempestilig!!
Marius S.
Hei..

Veldig bra, blikket til Elgkua sier at her bør du ikke komme nærmere.
Det å spøke med Elg med kalv bør ingen prøve. he he...
Kanon..

jms
Rolf S.
Flott skarpt bilde av Elgku med kalv, likte særlig miljøet og lyset i bilde.
Mvh Rolf
Jarl Fr. E.
Fint bilde med flott lys. Greina i forkant er det eneste jeg finner som er et lite minus. De hvite prikkene Arild Sleire nevner er vel fluer/mygg i motlys?

Bra jobbet! Tror jeg hadde stikket av også med det blikket fra kua....

mvh
Jarl
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu