HCN er Amcar-miljø
Bør ses på mot mørk bakgrunn - Klikk på bildet!
Halden Cruise Night arrangeres hver onsdag etter middag i sommerhalvåret, på Fisketorget i Halden, av en meget aktiv Amcar Club. Utbrent himmel? Ja, jeg vet - sånn er det bare når lyset er slik.
Bildet inngår i albumet Biler / Cars - Bilder av kjøretøy som jeg liker å fotografere
Fotograf
Utstyr
  • FUJIFILM X-T20
  • Fujinon XF 23mm f/2 R WR
  • Brennvidde23.0mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/1600s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1097905} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Keshav N.
fint gatebilde med dollargliset som blikkfang, fine farger.
mvh Keshav
Geir B.
Cadillac Eldorado, en klassiker.
À propos utbrent himmel: Gradert gråfilter. :-)

Hadde en gang en Chevrolet Caprice Classic. Behagelig cruiser med 5.8 liters V8'er som man knapt kunne høre, med mindre man trykket klampen i bånn. ;-)
Den Cadillac'en har nok en lignende motor under panseret.

MVH

Geir
Jonny A.
Flott dokumentasjon, motlyset er temmet så godt som råd er, gatebilde som fot kunne blitt rotete, men det er god balanse her og herlige farger.
Viggo Strand K.
Selv i vanskelig motlys får du klare og fargerike bilder. Dette er noe som kjennetegner bildene dine, Walter og jeg blir litt nyssjerrig påhvordan du klarer dette...for det er vel bare ikke et godt camera?

Viggo
Geir K.
Flott komponert med gode farger.

Geir
Eirik S.
Jeg likte dette gatebilde Walter med god skarphet og fine farger. Bra observert :)
Mvh.
Eirik
Walter S.
Gatefotografi er ikke noen statisk sak, men meget dynamisk, og motivene endrer seg kjapt hele tiden - hvilken bil er det som kommer ned gaten nå ...?

Joda, et gradert gråfiler vil nok være et godt tips og hadde sikkert hjulpet mot utbrenthet, men - for det første så har jeg ikke noe slikt, og for det andre så hjelper det sikkert bra for landskapsfotografering, med kamera på stativ - men, til gatefotografi hvor både motivet forandrer seg hele tiden, bilene kjører jo gjennom gatene - og hvor lyssetningen aldri er den samme (fordi man selv beveger seg hele tiden, og går rundt, på jakt etter motiver), man snur seg rundt hele tiden, så nytter det bare ikke.

Men, takk til alle kommentar og gode råd, Keshav, Geir B, Jonny, Viggo, Geir K og Eirik !

Mvh,
Walter
Walter S.
Glemt jo å svare Viggo!

- Ikke vet jeg hva jeg gjør som fortjener din kommentar, Viggo. - men det er jo kjent at jeg bare fotograferer direkte i JPEG, og har ikke samme muligheter som med en RAW-fil, f.eks. så kan jeg ikke redde noe som er utbrent. Jeg kan godt løfte skyggene ganske godt, men høylys er tapt. Mange tror at en JPEG må gjøres ferdig i kamera (ROOC) - det er bare tull. Jeg eksponerer etter høylysene (unntatt her hvor jeg bommet!) på en setting som gir meg den mest nøytrale filen jeg kan få ut av kamera, og så etterbehandler jeg JPEG-filen i Elements - faktisk ganske mye ...

Og så har jeg jo holdt på med JPEG i snart 10 år da - fra høsten 2009 da jeg fikk mitt første digitale kamera - en Panasonic LUMIX G1

Mvh,
Walter

Avsluttet .
Her er en utmerket miljøskildring og en fin gjengivelse av den amerikanske bilen, det er nesten så man kunne la tankene gli mot helt andre himmelstrøk. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Walter S.
Takk også for dine tanker om bildet fra Halden, Kjell Øyvind!

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu