Former
Jeg syntes det er et artig motiv. Tar gledelig imot tilbakemeldinger på dette :-)
Utstyr
  • Nikon D850
  • 80.0-200.0 mm f/2.8
  • Brennvidde80.0mm
  • Blenderf/3.2
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger40
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1097367} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Walter S.
Slike repeterende mønster er uansett spennende og effektivt i fotoverden. Men her er det jo naturen som hjalp til med å lage dette, så det er ekstra artig å studere. Der har du tatt et godt fotografisk grep på ditt motiv!

Når det gjelder "pirk" fra min side, så vil jeg nevne rester etter den lille vannpytten som tangerer øvre billedkant. Den ville jeg, enten klonet vekk, eller senket "taket" den halve centimeteren som trengs for å få et rent kutt der opp.

På samme måten ville jeg prøvd et lite kutt nederst, slik at "Florida" (den lille spisse og lyse tangen av fjell som stikker ut til venstre blir borte. Rene kutt er viktig med slike mønster.

Mvh,
Walter
Morten T.
Spennende motiv dette her! Ville også beskjært litt øverst + litt på høyre side (det mørke gresspartiet). Kunne også vært artig å sett dett i svart/hvitt.
Mvh Morten T
Harald N.
Spanande former med potensiale for mange olike utsnitt, Enig i Walter sin gode kommentar.
Mvh Harald
Roar K.
Fint sett og tatt dette.
At du har latt elementene bevege seg diagonalt over flata nevnes som positivt.
Jeg tok en titt nede i venstre hjørnet og scrollet litt ned for å se og tenker muligens 5-7 mm kutt nede da det mørke feltet i hjørnet grunnet sin plassering lett kan trekke litt mye oppmerksomhet. Muligheten for å ta så hele buen der nede forsvinner er også en mulighet. Men da må du antagelig ta litt i høyrekanten også for å unngå linje direkte ut i nedre høyre hjørnet.

Tok meg den frihet å prøve forslagene ut i photoshop for å se da jeg ble litt nysgjerrig. Snudde også bildet vertikalt (oppned) for å sjekke virkningen som ble noe anderledes så jeg tror din original er best.
Forsøkte også en beskjæring på drøyt 2 cm nede etter å ha snudd det for da får du en diagonallinje mellom kortside og langside som muligens kan øke spenningen.
Et bilde har ofte mange muligheter bare ved forskjellige beskjæringer.
Her har jeg nevnt noe, men prøv gjerne ut flere som vil gi helt andre bilder. Men for all del behold denne originalen også.

Roar
Jostein S.
Hei
Veldig dekorativt
Komposisjonen gjør jo bildet her
Arild A.
Takk for tilbakemeldinger!
Skal prøve meg frem litt med forskjellige beskjæringer.
Mvh, Arild
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu