Møte med fortiden
nærmere bestemt ca. 1714 - altså 200 år ...
Bildet inngår i albumet Kongen kommer - Den årlige begivenheten i Gamlebyen / Fredrikstad hvor utøvere med tidsriktige uniformer ønsker Danskekongen Frederik IV - som jo er grunnleggeren til byen - velkommen til Fredrikstad.
Fotograf
Utstyr
  • FUJIFILM X-T20
  • Fujinon XF 16mm f/1.4 R WR
  • Brennvidde16.0mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/1300s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1096915} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Knut N.
Spesielt bilde, artig..husker jeg feil..eller er T20,n ny hos deg?
Avsluttet .
Dette syns jeg ble stilig med fine fargetoner i et svart hvitt bilde.
Avsluttet .
Dette var skikkelig stilig, med suveren skarphet der så skal være og diffuse linjer rundt som skaper en klar illusjon av bevegelse og dynamikk. Her er også en utmerket utnyttelse av lys og skygger. Jeg må innrømme at jeg ikke forstår hvordan denne spesielle effekten er etablert. Spennende og kreativt er det, også. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Keshav N.
Stilig bilde det ser nesten ut som de kommer ut fra en tidsmaskin.
mvh Keshav
Robert L. S.
Flott bilde i sort hvitt. Som Kjell Øyvind lurer jeg også på hvordan du får til denne effekten. Rask zooming inn eller ut samtidig med avtrekket? Ser at lukker er
1/1300s.
Mvh.
Robert
Ragnar S.
Møte med fortiden. I minnet som oftest noe uklart slik det er på bildet ditt. Klare ansikter og resten noe diffust. Kreativt bruk av fotografiens mange muligheter til å skape variasjoner i uttrykk.

Mvh Ragnar S
Walter S.
Ja, Keshav - "Tidsmaskin" kunne også være en fin tittel her - det var omtrent disse tankene jeg hadde i mitt hode, da jeg lagde bildet.

Takk til Knut, Christer, Kjell Øyvind, Keshav, Robert og Ragnar, for kommentar og tanker omkring bildet.

@ Robert: Ikke rask zooming, nei. Kan vel avsløre at hele effekten ble gjort i Post-produksjon med 3 forskjellige lag av samme eksponering - med litt "sjonglering" i mellom disse, og at utgangspunktet var et ganske så ordinært fargebilde, som ikke ville kunne stå alene ... derfor litt eksperimentering.

Mvh,
Walter
Walter S.
@ Knut: Neida, X-T20 er ikke ny hos meg, har hatt den siden mars 2018
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu