Minner om sommeren I
gatebilder tatt i juni, med min lille, lette og nesten usynlige gatebilde-kombo: Fujifilm X-E2 pluss XF 27mm f/2.8 - kan fint betjenes med én hånd, med alle kontroller på rett sted - og har søkeren helt ute på venstre siden (sett bak fra) slik at jeg har full oversikt over gata med venstre øye og nesa mi går fri av skjermen bakpå, siden jeg er høyre-øye dominant.
Dette bilde ble valgt av ingeniørstudenter ved Innovasjon og Prosjektledelse ved Høgskolen i Østfold HIØ - til forsiden til en innkallelse om "Mobilitetskultur" - for kommuner og fylker i "Livinglab" - 1632 Gamle Fredrikstad, et slags Workshop med tema "Hvordan ser transportkulturen ut i fremtiden?" og "Hvordan vil du være med å forme den?"
Bildet inngår i albumet Mitt Fredrikstad - En rusletur gjennom byen, sett gjennom mine objektiver.
Fotograf
Utstyr
  • FUJIFILM X-E2
  • Fujinon XF 27mm f/2.8
  • Brennvidde27.0mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/2500s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1096251} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Keshav N.
Her har du fått med en flott speiling vakre blomster og fine farger.
mvh Keshav
Harald N.
Veleksponert gatefoto. At ein ikkje skal leste tekstmeldingar nå ein køyrer bil er vel klare, nå er det snakk om å forby folk å bruke mobilen når ein går i gata. På sykkel er vel noko midt immelom?

Mvh Harald
Walter S.
Ja, det finnes jo (meg bekjent) ikke noe direkte forbud mot det (tror jeg) på sykkel, men vettet tar av og til ferie hos noen, Harald! Fatter ikke at de tør?

@ Harald: Bildet her er tatt med forgjengeren til din egen X-E3 og er ypperlig til slike raske gatebilder, hvor man bare løfter kamera til øyet og trykker på utløseren. Din X-E3 har enda bedre (raskere og sikrere) AF enn min , som er noen år gammel og er 2. generasjon. Har nå også X-Pro 2 som har nyere sensor og samme oppbygningen som X-E2 og X-E3 med søkeren helt ute i venstre kant.


Takk for kommentarene så langt, til Harald og Keshav!

Mvh,
Walter
Ragnar S.
Ja, typisk dette også etter hvert i bybildet. Snapshot, og da er det greit å være i besittelse av lettbetjent kamera for å fange øyeblikkene. Igjen et hyggelig og illustrerende bybilde.

Mvh Ragnar S
Hans Rich. A.
Et bybilde der det skjer mye. Du har fått med fine speilinger i fasaden også.
Mvh Hans Richard
Roar K.
Ikke så lurt å sitte med mobilen når man sykler. Jeg var på vei til å kjøre opp på et fortau med rullestolen da ei jente kjørte rett på meg og ropte om jeg ikke så noe. Hun kom bakfra og burde vel ha set en rullestol som er 1,65 lang, 70 cm bred og veier 151 kg.

Roar
Robert L. S.
Flott tatt med aktiviteter og speilinger.
Hilsen
Robert
Avsluttet .
Stilig, både som gatefoto og miljøskildring, hvor den flotte refleksen i det nye glassbygget er meget fascinerende. Som vanlig er farver, lys og skarphet upåklagelig. Meget bra. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Walter S.
Takk også til Ragnar, Hans, Roar Kneppen, Robert og Kjell Øyvind - for kommentar til dette sommerbilde.

@ Roar Kneppen: Du ble vel ikke svar skyldig tenker jeg ...?
;o)

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu