Å tolke ditt liv er en mulighet du ikke kan unnslippe
Du er både fri og ufri. I det du innser dette, oppdager du din dypeste frihet. Din mulighet til å velge hvordan du vil forholde deg til det du ikke kan velge vekk.

H.C.G.
Handler om selvutvikling
Bildet inngår i albumet På alle fire -
Utstyr
  • FUJIFILM X10
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger77
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1095273} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Øyvind B.
Ståltrådene ulykkelig inn-boret i øynene lager en symbolsk effekt som kler teksten.
Mvh Øyvind
Roar B.
Ja, som du ser av teksten, brutalt og "slavisk" illustrert.
Nok en gang, takk for at du våger deg innom, Øyvind.
Robert L. S.
Tok litt tid før jeg oppdaget at dette er en hjørne-gjerdestolpe. Ser jo da at det er den "gamle Knerten" som er trengt opp i et hjørne. Godt sett, dette.
Mvh.
Robert
Avsluttet .
Noen bilder er lette å kommentere, andre - som dette - er så fulladet av mening at de krever og fortjener betydelig omtanke hos betrakteren. Bildet - og tankene omkring dette - har fulgt meg gjennom hele dagen.

For det første vil jeg bemerke at her ligger en god observasjon til grunn. Dertil - og kanskje enda viktigere - fornemmer jeg en betydelig kreativitet og det jeg vil kalle kunstnerisk nerve, som skal til for å omskape observasjonen til et så meningsfylt motiv som dertil kombineres med en ytterst tankevekkende tekst. Jeg skulle gjerne vite hvem som skjuler seg bak initialene H.C.G. Jeg opplever at også sammenhengen mellom bildet og teksten er svært meningsfull. Om det er teksten som styrker bildet, eller bildet som styrker - illustrerer - teksten, kan være uvisst, og kanskje ikke så vesentlig.

Her er i alle fall rom for mange tanker - og følelser Undertegnede har stadig reflektert over forestillingen om menneskets eventuelle frihet og har vel en tendens til å betrakte denne forestillingen med betydelig skepsis. Ikke minst i dette perspektiv fremkommer denne teksten og dette bildet som ytterst meningsfullt og interessant.

Jeg skal ikke plage andre deltakere på Foto.no mer om mine dypere tanker, men vil avslutte med å fremheve at jeg vurderer bildet, teksten, og ikke minst sammenhengen mellom teksten og bildet, meget positivt.

Jeg vil også tillate meg å bemerke at jeg er glad for at du ikke gjorde helt alvor av å forlate BK. Det ville vært et tap for oss alle.

vennlig hilsen Kjell Øyvind
Roar B.
Ja, vi må ta i bruk det vi finner på vår vei..
Takk, Robert !
Roar B.
TAKK hjerteligst ! Kjell Øyvind, for et langt og velreflektert innlegg som går rett i sjela og hjertet på det jeg prøver å formidle. Ytterst interessant å få presentert slike tanker. Måtte det bare komme flere av det slaget, ville vært en berikelse her på dotten. Haakon Chr. Gaukstad er mannen bak disse kloke ordene, forøvrig både idehistoriker og filosof. Har gitt ut flere bøker, bl.a. "Naturlig Vis", et samarbeid med Joel Miller, en dyktig amerikansk fotograf som på kreativt vis har illustrert samtlige tekster. Og som jeg da har hentet mye av inspirasjonen fra.
Raske come back ? i rykk og napp ?? Mulig det, var dette med de gamle sirkushestene da :) :)
Avsluttet .
Takk for din meget hyggelige tilbakemelding, det gleder meg meget. Jeg takker også for tips om en åpenbart interessant forfatter som jeg skal stifte nærmere bekjentskap med. "Naturlig vis" er visstnok utsolgt fra forlaget, men jeg har i alle fall bestilt hans så vidt jeg forstå nyeste bok "52 følelser i ord og bilder". "Naturlig vis" finner jeg nok i et bibliotek. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Roar B.
Den kan du glede deg til. Ganske spesiell bok som forener fotografiets styrke med gode og velvalgte
ord. Når sånt fungerer, ja, da blir det sprengkraft..
Svein-Erik H.
Så mange fine ord å refleksjoner, Jeg er litt mere på den "Knerten" viben.
Hva de har gjort med ham, hvem står bak dette. Det er det jeg lurer på.
Morsomt..
Skal jeg betrakte utifra tittelen vil jeg sitere Paulus:
Herrens dag kommer som en tyv om natten. Når de sier: «Fred og ingen fare», da kommer plutselig undergangen over dem, brått som riene over en kvinne som skal føde. Og de kan ikke slippe unna.

Dagens bibelord wwwbibelen.no
Roar B.
Fint å få oppleve ulike innfallsvinkler til bildet.
Viser mangfoldet i hver og ens oppfatninger.
Takk igjen, Svein-Erik!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu