Brahminyglente fra 2005 = IMG_0156
Jeg har levert fra denne serien tidligere, men ikke denne tatt ved en søppelplass i Saligao i Goa i India antagelig 9. april 2005 og som ble nedlagt ikke lenge etter.
Forsøker meg å presentere bilder bare seende med høyre øye.
Bildet var tidligere redigert, men jeg har forsøkt å forbedre det Har kutta til venstre og lagt til mer luft oppe og nede samt til høyre.

Har vært 3 dager på Ullevål og tatt en MR som viser at jeg antagelig har hatt et lite drøpp - eller slag som det også kalles, men det har bare gått utover muskelen som skal gjøre at jeg kan bevege venstre øye mot venstre som nå er lam og derfor ser jeg dobbelt fordi samsynet blir feil.
Håper kiropraktoren mitt har rett som tror det kommer tilbake. men enn så lenge går jeg med svart lapp på venstre øye og ser kun med høyre. Bilkjøring er ikke aktuelt så får tiden vise om det blir for alltid.
Derfor vil jeg prøve å presentere bilder som før, men vil gjerne ha tilbakemeldinger om noen ser at det avviker fra mine tidligere presentasjoner.
Karakteristikker som "rævabilde" vil jo ikke gjøre meg særlig klokere.
Det samme gjelder jo for kommentarene.

http://WWW.pbase.com/kneppen
Se gjerne mot mørk bakgrunn.
Klikk på bildet.
Utstyr
  • Canon EOS 300D DIGITAL
  • Canon 28 - 300 ?
  • Brennvidde185.0mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/400s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1094642} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Knut N.
Leit å høre Roar...men detta funker som bare det synes jeg!
Bjørnar P.
Fin positur på fuglen. God skarphet og detaljgjengivelse.
Bildet bar en svak rosa bakgrunn mot en innramming før den går over i den sorte innramminga. Den innerste innramminga ser jeg ikke helt poenget med. Ville selv valgt å gjøre bakgrunnen blå helt inn til fuglen.
Harald N.
Der er du, bra. Godt med eit rikholdig arkiv du kan øse av.
Fint dette med nesten sjølvlysande venger og fin plassert i ruta.
Mvh Harald
Avsluttet .
Hadde nok fjernet den indre rosa ramma rundt fuglen og latt hele feltet være blått. Ellers likte jeg bildet. Fortsatt god bedring.
Jostein S.
Hei
Veldig HYGGELIG du er tilbake Roar
Leit å høre du har vært borte i et drypp
Får virkelig håpe det går seg til. Ønsker deg i alle fall alt godt, og god bedring
Fint med fuglens seilas gjennom luften
Legger merke til det flotte lyset som treffer vingespennet
Arild T.
Flott detaljrikdom du har fått frem på den vakre fuglen mot den blå bakgrunnen! Ramma, både den indre og ytre, kompletterer det visuelle på en ypperlig måte!
Håper du snart får tilbake fullt syn på det øyet som er rammet. Dotten er ikke den samme uten deg, Roar, det har de siste dager vist! God bedring!

Hilsen Arild
Roar K.
Innerlinja ble nok litt rødere enn den skulle vært ser jeg nå. Men rosa er den nok ikke. Burde nok valgt litt lysere brunt da jeg denne gang laget den smalere uten avrundingen som gjerne lysner fargen hvilket gjør at jeg velger mørkere farge i utgangspunktet.
Litt hvit halo rundt de mørke partiene som vel er det Bjørnar sikter til er vel et resultat av litt ekstra skjerping.
Vet jo at en del er opptatt av sånt, men jeg har forlengst sluttet å irritere meg over halo hvis den ikke skriker altfor mye.

Roar
Ragnar S.
Ikke det minste galt å si om glentebildet ditt Roar.
Topp karakter, og hvor en ser konturer og detaljer på undersiden av vingene. Og så ønsker jeg deg fortsatt god bedring,. Tror og håper på at mye vil rette seg etter hvert.

Mvh Ragnar S
Per L.
Fin fugl i elegant diagonal svev! Ingen ting å utsette på skarphet og farger, så det ene øyet fungerer utmerket. Håper det andre blir like godt snart slik at vi kan få dine fine og saklige kommentarer på våre bilder! God bedring, Roar! Mvh Per
Keshav N.
Dette var jo fint syns jeg. Velkommen tilbake så håper jeg at kiropraktoren din fixer problemet.
mvh Keshav
Eivind J.
En mesterlig komposisjon! men det er jo sedvane fra Roar Kneppen.
Håper inderlig at dette kan ordne seg til det beste for deg. Et SEENDE menneske som du er kan man forstå det triste i dette.

Mvh. Eivind
Hans Rich. A.
Flott måse du har fanga! Neida, bare tuller.
Gode detaljer i fjærdrakta, god positur og godt plassert i ramma.
Håper du snart er ved god helse igjen Roar.
Mvh Hans Richard
Avsluttet .
Elegant fugl i et elegant svev i et elegant bilde. Meget bra. Jeg ønsker deg rask og god bedring, Roar. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Geir K.
Ble jo flott denne. :-)
God bedring videre og ta vare på helsa.

Geir
Walter S.
Glentebilde står seg, Roar. Verre er det med ditt øye - du trenger to øyne! Dette var leit å høre, og jeg håper i det lengste at kiropraktoren får rett i sin spådom og at du får begge to øynene og samsynet ditt kommer tilbake igjen.

Lykke til og god bedring. Forresten, denne Halden Cruise Night som går på onsdager er det bare 2 stykker av, før det blir slutt for denne sesongen.


Mvh,
Walter
Roar K.
Takker så mye for kommentarer.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu