Sommeridyll
Fra Filtvet fyr, nær sydspissen av Hurumlandet.
Utstyr
  • FUJIFILM X-T1
  • Fuji 10-24mm
  • Brennvidde24.0mm
  • Blenderf/16
  • Lukker1/350s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger83
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1091948} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Nikolai T.
Ser nesten ut som en cut n' paste job.
Knut N.
Herlig bilde Ragnar!! Flott sommeridyll :o)
Per L.
Ja, her ser det ut for at folket koser seg! Godt komponert bilde med flotte buer som leder blikket innover i bildet mot hovedelementet - fyret! Vanskelig motlys til tross, så har du fått fram fine detaljer og tiltalende farger! Mvh Per
Roar K.
Skarp og fargerik dokumentasjon i fint utsnitt av folkelivet i det varme sommerværet.

Roar
Per Haavard L.
Hei Rangnar ser du har vert i mitt foto område fin på Filtetvet fyr jeg var der diligere i sommer og tok bilde av brygga mot Oslo når sola stod opp di får se på det ligger under landskap et fint bilde der du formidler sommer stemningen og været bra jobba.
Hans Petter S.
Ja her var det virkelig sommeridyll Noe vanskelig lys her, men det kommer du godt utav. Fine farger og flott himmel forsterker stemningen! Hvis jeg virkelig skal småpirk, så må det være to små elementer i nedre billedkant som lett tar litt oppmerksomhet, ellers er alt utmerket!
Avsluttet .
Et velkomponert bilde av trivelig kystlandskap med fine farger, skarphet og detaljer. Meget bra. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Avsluttet .
Et velkomponert bilde av trivelig kystlandskap med fine farger, skarphet og detaljer. Meget bra. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Arild T.
Et velkompomponert bilde med ypperlig skarphet, naturlige farger, gode ledende linjer og ikke minst lyset, det er fantastisk flott! Må også berømme deg for det flotte bildeutsnitet!

Hilsen Arild
Walter S.
Suverent kystlandskaps-bilde med dynamisk sving i brygga, mange mennesker i diverse aktiviteter og en passe dramatisk himmel for å understreke scenen. Virkelig flott komponert med sterk linjeføring og hvor selve fyrhuset er i "smørøyet".

Mvh,
Walter
SveinM M.
Nesten så en kjenner en herlig sommerbris! Liker! :)
Ragnar S.
Nikolai, Knut, Per, Roar, Per Haavard, Hans Petter, Kjell Øyvind, Arild, Walter, Svein:
Takker dere alle for hyggelige kommentarer !
Per Haavard: Bor i Røyken, snart flytting til Hurum kommune, så det blir til at jeg tråkker litt i dine bed når det gjelder fotografering og motiv. Har forresten sett nærmere på ditt bilde fra Filtvet fyr, tatt fra brygga mot nord. Virkelig et flott bilde du presenterer der.
Skj
Per Haavard L.
Takk Ragnar du må ta en tur til Tofte svinge ned til venstre ved bensinstajon. Der ned er favorit plassen min det er et utrolig flott lys der om moran jeg er utte ca en time før og jobber ca en time med lyset regelen er 30min før 30min etter soloppgang og bruk stativ hvis det blåser ha med sand sekk og heng under stativet sekken må trefe baken fyret på Filtevet har jeg tatt i allt slags vær jeg bruker det Engelse LEE filter systemet det kun di filterne jeg bruker ikke UV filter har alldrig att det .
marit f.
Et veldig bra bilde der komposisjon sitter.Ellers er det meste sagt her.
Mvh Marit
Ragnar S.
Takk for din gode kommentar Marit.
Skj
Tom F.
Den harde kontrasten og rike fargemetningen gir bildet en helt spesiell "look". Enig med Hans Petter vedr. de to elementene i bunn. Tøft uttrykk.
Ragnar S.
Takker Tom for din kommentar. Er enig i at forstyrrende elementer i bunn bør tas (klones bort) jf det som også Hans Petter Småli bemerker.
Skj
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu