Gleden ved å eie en slik bil
En Ford GALAXIE 500 - uvisst hvilken årsmodell - som "cruiser" forbi meg i Walkers gate i Halden. Jada, jeg vet at hekken mangler, men sensoren på min X-T2 er ikke bred nok ....!
<§;o)
Bildet inngår i albumet Biler / Cars - Bilder av kjøretøy som jeg liker å fotografere
Fotograf
Utstyr
  • FUJIFILM X-T2
  • Fujinon XF 16mm f/1.4 R WR
  • Brennvidde16.0mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/85s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1091592} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Roar K.
Se der, ja. Der fikk du inn skikkelig følelse av fart i bildet.

Roar
Per L.
Jo da, dette gliset kan gi både fartsglede og frihetsfølelse og gir selvsagt eieren høy sjekkefaktor! Stilig, panorert bilde med god skarphet på bilen! Mvh Per
Avsluttet .
- Kanskje sensoren er for liten, men jeg ville heller si at bilen er for stor. Denne vanvittige, men ut fra sin tid så elegante, bilen er utvilsomt en ekstrem bensinsluker. Slik var vel situasjonen i slutten av femtiårene i USA, bensin hadde man nok av, og billig, alt for billig, var den. Men, ok, det aner meg at det sikkert er artig både å eie den og ikke minst kjøre med den. Bortsett fra det, fint fanget scene hvor bildet enda til har med ansiktsuttrykk hos fører og passasjerer. Skarpt og fint er det ellers også. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Trygve B.
Elegant som bare det. Liker godt at du får fram følelsen av fart. Nydelige linjer og den diffuse bakgrunnen får fram motivet på en utmerket måte. Flott å se på dette. Jeg ser at du har et perfekt kamera. Har det samme selv og jeg er så fornøyd. Takk for dine kommentarer. Vi følges ad, selv om jeg ikke er så aktiv her.
Ragnar S.
Sjåfør og passasjerer storkoser seg, noe de har all grunn til å gjøre. Nydelige linjer og passene uskarp bakgrunn som understreker at bilen er i fart.

Mvh Ragnar S
Walter S.
Takker for deltagelsen med vennligsinnet kommentar til dette panoreringsbilde, Roar Kneppen, Per, Kjell Øyvind, Trygve og Ragnar!

Mvh,
Walter
Reiko I.
Kutl! Akkurat passe lukkertid til å få med fartsfølelsen, og samtidig få menneskene skarpe. Livlige personer også. Veldig bra!

Rr
Walter S.
Takk også til Reiko for hans kommentar.

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu