Høl
Bildet inngår i albumet Anti -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger823
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_109090} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Bjørnar P.

En grei demonstrasjon av en interessant teknikk, men der stopper det for meg. Hva er det du vil fortelle?
Lars-Anders M.

Er det en kritikk av bildekritikken her?
Avsluttet .

He he. Hull ble det, men ikke så veldig forseggjort...skrives det sånn? Artig ide, men det ser ikke virkelig ut, bare det jeg mente ;o) Bakgrunnen for det første og hullet i hånden for det andre.
Det ble mye slakt her, så jeg stopper nå, he he.
Stå på, jeg venter på neste versjon ;o)

aNjA
Robert D.

Takkar for kommentarer!

Hm, LAM - det var ikke tenkt sånn opprinnelig, men i ettertid ser jeg et lite poeng der... :)

BP - Jeg har litt oppfatning at det blir feil om fotografen skal forklare, eller gi fasit på bildene sine. Enhver tolkning er like mye verdt som den opphavsmannen hadde. På dette bildet var tankene mine i retning av dobbeltmoral/hykleri - men hvis en betrakter mener det handler om uvettig våpenbruk er det ikke feil lell. Det er vel også ofte en balanse mellom hvor mye bildene kan gi, og hvor mye man orker å prøve å tolke dem. Veit av erfaring at bilder jeg sjøl synes er overtydelige, ikke gir bæra til andre folk.

AFN - Begrunnet kritikk er akkurat det jeg ønsker. Bare læss det på :)
Jeg har en lei tendens til å se meg blind på mine egne bilder etter en tids jobbing. Veit liksom åssen jeg tenkte det skulle se ut, og klarer ikke å se dem ''utenfra''. Trenger tilbakemeldinger!
Ann F.

Rent bortsett fra at våpen ikke er en morosak, men dødsens alvorlige saker som skal omgås med respekt og ansvar, er min viktigste (foto)innvending det tekniske:
Hudfargen er kunstig rød over alt.
Innlimingen av den ''skutte'' hånden er for dårlig, det er for skarpe konturer rundt fingrene, det ser klippet og limt ut, og tapetet skinner gjennom hårene på armen på en kunstig måte.
Et kulehull ser ikke slik ut.
Hvis du har tenkt å bruke et slikt bilde i en seriøs hensikt er jeg med, men da bør det gjøres bedre.
Våpen er aldri leketøy, derfor bør heller ikke bilder late som det er ufarlig.
Sorry alt dette negative, men jeg omgås i skyttermiljø og har nok en del sterke meninger om våpen og våpenvett derfra.
Det positive: Jeg liker måten du har brukt det sorte feltet i bildet på.
Mvh Ann
Robert D.

Ah, litt tekno-info: Venstrehånda er ikke limt inn, men fotografert foran bakgrunnen på bildet. Den overdrevne oppskarpingen, og resten av fremtoningen var et (tydeligvis mislykket) forøk på å skyve fokus fra teknikk til innhold. Hølet er et luftpistolskudd gjennom modelleire. Veit heldigvis ikke hvordan kulehull gjennom en hånd virkelig ser ut.

Av alle bildene mine er det de i denne serien jeg virkelig ”mener noe med”. Jeg har her også antydet hva jeg vil si med bildet. Må innrømme at jeg ikke er større enn at jeg blir litt provosert av at det stilles spørsmålstegn ved seriøsiteten.
Ann F.

Hallo, hallo, ingen grunn til å føle seg hverken liten eller provosert av min kommentar!
Les hva jeg skriver:
''Hvis du har tenkt å bruke et slikt bilde i en seriøs hensikt er jeg med, men da bør det gjøres bedre.''
Jeg kritiserer i all vesentlighet din digitaltekniske løsning. Det minner i mine øyne om en illustrasjon fra et computerspill med noe over middels grafikk (bl.a. pga det veldig uekte kulehullet), og er det noe slike spill ikke er kjent for, er det anti-vold.
Jeg har sett gjennom resten av Anti-serien din, flere av bildene er riktig gode, dette faller gjennom - i mine øyne - pga feilslått digital redigeringsteknikk.
Mvh Ann
Robert D.

Ok, da skjønner jeg hva du mener. Grei avklaring.
Hjalmar E.

God ide med dette motivet. Bakgrunnen kunne vært mer spennende, litt mer arbeid med selve "kulehullet" og du ville fått et supert bilde :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu