Sommer i byen - I
Ses best mot mørk bakgrunn - klikk på bildet!
Bildet inngår i albumet Mitt Fredrikstad - En rusletur gjennom byen, sett gjennom mine objektiver.
Fotograf
Utstyr
  • FUJIFILM X-T2
  • Fujinon Super EBC XF 18-135mm 1:3.5-5.6 R LM IOS WR
  • Brennvidde41.3mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/320s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1090776} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Keshav N.
Flott sommerbilde med fine farger der trærene danner en fin ramme.
mvh Keshav
Roar B.
Sommer og sol, mennesker på vandring, inn/ ut på klassisk vis, linjer som skaper dybde, noen hus omkranset av naturlig vegetasjon som ytre ramme. Rent, pent, ufarlig, slik vi er vant til og liker, noen av oss..
Men originalt, utfordrende, sågår nyskapende; neppe. Derfor liten entusiasme fra min side.
Min mening, har vel livets rett, den også ?
Per L.
Skiftende lys i "tunnelen", men så utvilsomt et tiltalende sommerbilde med gode linjer og spreke farger! Originalt,utfordrende eller nyskapende? Nei, men hvis det skulle være absolutte kriterier for å legge ut bilder her, så ville det sannsynligvis siden bli nokså tom! Heldigvis tror jeg ikke noen for alvor har en slik bastant oppfatning. Jeg vil i alle fall ønske et herlig mangfold av bildetyper velkommen! Mvh Per
Roar B.
Ja da, de vanlige sympatierklæringene som kommer like raskt som siste punktum er satt. Og det kommer flere, HELT sikkert når noen kan være så frekke å ikke like et bilde. Til og med skrive om det.
Jeg kan love deg, Per, og andre at mine kommentarer fortsetter med utgangspunkt i det jeg faktisk syns. Og ikke i klamme, taktiske porsjoneringer. De er det nemlig mer enn nok av her på dotten.
ps. Kanskje kritiske kommentarer også er en del av mangfoldet?
Per L.
Til Roar!
Denne siden heter bildekritikken, så kritiske kommentarer er selvsagt like velkommen som positive! Mvh Per
Walter S.
@ Roar B.:

Entusiasmen din går nok i en helt annen retning enn min (faktisk, helt motsatt!) ... og for å si det helt ærlig og brutalt, Roar B. - Så "Dri***" jeg loddrett i din mening om mine bilder. JEG fotograferer som JEG liker og du kan bare glemme å forandre på det.

- Du har nå forfulgt" meg i snart 5 år (noen kaller slik aktivitet for mobbing ...) med ditt "matra" om annerledes og "nyskapende" bilder, du har fortalt meg ett dusin ganger at bildene mine er kjedelig og innholdsløse - og jeg har ikke forandret meg på all disse årene - så, GI OPP og la meg være i fred med ditt evinnelige mas om "keisernes nye klær" og det du kaller for "kunst" og som du selv er en "litt stusselig" representant for.

- Du kan uhindret holde på med dine bilder - (som jeg ALDRI noen gang har kommentert fordi jeg ikke synes noe om dem) - og jeg holder på med mitt - og det får du bare respektere.

- Forresten, så er det forskjell på å "Ikke like" et bilde - og det å prøve å påvirke fotografen i en annen retning og å be vedkommende om å finne på noe annet enn det fotografen SELV vil gjøre !!!

Det finnes ord og uttrykk for slike som deg, noe jeg helst ikke vil nevne her inne.

- Siste ord er satt - jeg diskuterer ikke med "Troll".
----------------------------------------------------------------
Walter S.
Halloen!

Ellers så takker jeg for vennligsinnet kommentar fra Keshav og Per!
:o)

Mvh,
Walter

Ha en fin helg, alle sammen!
Roar B.
Walter, min tålmodighet er også på vikende front.. Men skal vokte meg vell for en slik sjikanerende tekst som vi ser et glimrende eksempel på her.
Jeg lar meg ikke diktere, står helt fritt, både til å kommentere dine bilder. Og andre.
Roar
Roar B.
Flott å høre, Per.
Støtter kommentaren din fullt ut !
Avsluttet .
Jeg slutter meg til Pers første kommentar over.

Det er imidlertid god grunn til å beklage den aggressive debattformen som herr Brødsjø anvender. Han er rett nok ikke alene om det, en har også registrert samme eller lignende stil fra enkelte andre av de mest avanserte deltakerne her.

Det er ikke vanskelig å kunne mislike et bilde og sogar gi uttrykk for det uten å involvere så mye negative følelser. Problemstillingen er selvsagt ikke om "alle" skal "like" det en eller annet bilde, Problemstillingen er hvordan man skal forholde seg til det. Man kan mislike et bilde uten å legge an en stil som direkte er sårende for enhver mottaker. Jeg ser dette som et spørsmål om elementær dannelse og anstendighet.

Det er ikke vanskelig å forstå at herr Brødsjø og enkelte andre avanserte ønsker at vi middelmådige amatører skal slutte å publisere her. Jeg kan imidlertid ikke uten videre forstå hvordan vår deltakelse på Foto.no kan være til hinder for at dere avanserte fotografer kan publisere deres deres fremragende bilder her. Eller er det under deres verdighet å publisere på samme internettside som vi middelmådigheter gjør?

Den temperaturen denne debatten har fått, er helt unødvendig og burde vært unngått. Jeg har stor forståelse for det når Walter opplever denne kommunikasjonen fra herr Brødsjø som mobbing.

Angående kritikk generelt, og også som en bemerkning i forhold til Pers andre kommentar: Selvfølgelig skal vi ha kritikk her, også påpekning av feil og svakheter. Men den bør være saklig, konstruktiv, til å lære av, presis og opplysende, ikke nedlatende, flåsete og arrogant.

Jeg savner også litt mer konkret aktivitet og involvering fra redaktørens side. Dersom det er ønsket fra Foto.no at vi middelmådighetene skal trekke oss, bør han si det klart.

Med hilsen
Kjell Øyvind Kronborg
Walter S.
Hjertelig takk, Kjell Øyvind - for din solide og meget fine kommentar om hvordan BK bør være et sted for alle - amatører som oss og for de med større ambisjoner - uten å måtte ty til slike episoder vi har vært vitne til i det siste.

Du har satt ord på følelser som jeg selv har hatt over lengre tid, og som du på en sober og sivilisert måte har skrevet i din kommentar. Du har nok bedre grep på nyansene i det norske språket med treffende ord og klarer å uttrykke deg mere nyansert enn jeg selv kan.

Takk igjen!

Mvh,
Walter
Sissel Kleivdal H.
Man kan spørre seg hvorfor du gidder bruke tid på bilder du i utgangspunktet iikke liker, R. B.
Jeg for min del tror det er 'annet' som motiverer deg til å legge igjen til dels ufine kommentarer på W. S. sine bilder.

Kan du ikke bare 'la være'. Det er gitt tydelig beskjed om at han ikke ønsker dine kommentarer.
Vi er flere som begynner å gå lei.

Sissel
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu