Fotoutstilling
... ute på Stortorvet hvor det var et labyrint av slike montere med en slags vandrende foto-dokumentasjon fra Myanmar om levevilkår for Katchin folket og konflikten mellom dem og mydighetene der. Ikke noe hyggelig tema akkurat, men mange gode fotografier. Damen og syklisten på bildet har ingenting med utstillingen å gjøre - men "vandret" (nesten usett av meg ...) inn i mitt motiv mens jeg søkte etter en passende komposisjon. I V2 hadde jeg hele skyggen til syklisten med, men skjev horisont måtte rettes opp og da forsvandt mye ...
Bildet inngår i albumet Glansbilder - Bilder som bare jeg liker ...sterke farger, kontrast og med høy "glansbilde"-faktor!
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2018-06-24 22:01:20
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • FUJIFILM X-T20
  • Fujinon XF 18-55mm f/2.8-4 R LM OIS
  • Brennvidde18.0mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/900s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1090207} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Avsluttet .
Fin gjengivelse av et interessant scene, fin komposisjon og fine farger. Jeg vet ikke hva det kommer av, jeg er ikke i stand til å sette presise ord på det, men jeg opplever at det er noe eget ved Fuji-fargene. Da jeg så bildet, tenkte jeg umiddelbart at dette må være tatt med Fuji-kamera. og det stemte, ser jeg. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Harald N.
Godt formidla dette Walter.
Harald
Avsluttet .
Flott fanget og formidlet ,!
Historien gjentar seg dessverre , det ser ut til at det alltid er noen som ikke kan leve i fred med hverandre .
Apropos Fuji fiilm , jeg har et program - DxO Filmpack 5 som har flere analoge filmprofiler fra bl.a Fuji , Kodak , Rollei , Ilford , Agfa og Polaroid .
Disse finnes også i s/hv , farge negativ , farge positiv
versjoner . Jeg eksperimenterer med dette av og til og jeg var Fuji fan i den analoge tidsalderen .

Alec
Roar K.
Ja, det virker som det har blitt mer vanlig med utendørs utstillinger i slike montere på sommerstid. Ganske vanlig neders i Olav V gate mot Rådhusplassen i Oslo selv om jeg ikke har sett noen der så langt i år.
Litt forskjellig uttrykk disse versjonene så vanskelig å velge.

Roar
Robert L. S.
Jeg synes at begge versjonene er like fine. Jeg har også merket det som Kjell nevner angående fargene til Fuji. De er spesielt fine.
Mvh.
Robert
Walter S.
Litt på overtid - takk for kommentar, Kjell Øyvind, Harald, Alec, Roar Kneppen og Robert!

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu