Ungdommens mot
... og kjærlighet til motorsport. Ja, jeg vet at jeg SKULLE ha mere luft foran enn bak, men sånn er det. Det går fort unna i raske byks, og med speilløs er det ikke så greit å følge objektet. Det er bare å innse - til sport så må man ha DSLR. Fra sesongåpning med Regionscup i Trial på Kråkerøy.
Bildet inngår i albumet Glansbilder - Bilder som bare jeg liker ...sterke farger, kontrast og med høy "glansbilde"-faktor!
Fotograf
Utstyr
  • FUJIFILM X-T20
  • Fujinon XF 18-55mm f/2.8-4 R LM OIS
  • Brennvidde50.0mm
  • Blenderf/5
  • Lukker1/220s
  • Nei
  • AnnetIkke 100% skarp - Croppet en del + lagt på vignettering
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1087739} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Kjartan N.
Flott fanget og fint at du har fått bakhjulet i fart. Det gjør mye for bildet. Ellers er jeg enig i at DSLR er å foretrekke til action :)

Mvh,
Kjartan
Avsluttet .
Walter den fødte action fotograf. Dette var flott å se på, skarpt med fine farger. Igjen ser man hvor mye noen lysstråler gjør med et bilde. Synes også syklisten står fint i ramma.
Ragnar S.
Speilløst og full hastighet i serieopptak, en krevende øvelse. Med litt øvelse og teknikk går det an bevisst å ligge litt foran det bevegelige objekt, noen bomskudd må en regne med uansett. Som du sier så er nok DSLR-kamera bedre akkurat på dette punkt.
Utrolig hvilken beherskelse disse ungdommene viser på sykkelen. Et hyggelig actionbilde dette.

Mvh Ragnar S
Walter S.
Takker Kjartan, Christer og Ragnar for kommentar!

At jeg skulle være den født action-fotograf er en stor overdrivelse - jeg som vanligvis liker å komponere mine bilder i ro og fred. Men det er testing av nytt utstyr som gjør at jeg våger meg å prøve slike "stunt" - jeg som vanligvis ikke liker sport i sin helhet.

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu