- Vegen vidare -
Her er 3 bilete av same motiv, men med ulike uttrykk. Fint om du kjem med respons på dei tre bileta.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2018-04-25 22:09:25
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2018-04-25 22:10:24
    Versjon #3
Utstyr
  • FUJIFILM X-T2
  • Samyang 12 mm, f.2
  • Brennvidde12mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/80s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger68
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1087532} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Hans Petter S.
Fint uttrykk du skaper her! Foretrekker helt klart originalen og V3. Synes ikke V2 kan måle seg med disse. V3 blir favoritten, meget flotte farger der og god stemning. Men for all del, originalen funker også godt! Fine, ledende linjer, som tar deg innover i bildet! Dette synes jeg ble bra!
Pål M. S.
Ja, hvor går så den hen....
Først og fremst et fint fanget motiv, med god dybde, som linjene innover som sporene lager.
Velger meg helt klart v1, da jeg synes motiver kler dette best, takket være kontrastene og den litt mørke/dystre stemningen.
Her kan man la tankene vandre...
Per L.
Originalen uttrykker en viss skummel stemning. Det er noe ekkelt som kommer til å skje rundt neste sving. I V3 ,hvor farger og lys spiller opp, blir stemningen mer innbydende og en går innover med en forventning om at noe hyggelig vil skje. Forøvrig er bildene teknisk gode. Mvh Per
Avsluttet .
Her er 3 bilder som på en ytterst kreativ måte utnytter dette spennende og på en måte enkle motivet. Dette er tre inspirerende bilder som også - kanskje delvis sammen med tittelen - gir tanker og følelser incentiv til å gå på vandring. Komposisjonen er suveren og gir en særskilt tydelig illusjon av dybde. Skarphet og detaljer er også meget bra. Ikke minst sett i forhold til tittelen og de mulige tankevandringer synes jeg her fargene nesten forstyrrer og foretrekker derfor svart-hvitt versjonene. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Avsluttet .
Originalen har en litt dyster stemning som vitner litt om en gammel tid. Dybden i bildet kommer bedre frem her og har også en litt trolsk stemning med de litt lurvete småtrærne på høyre side. For å skape et enda sterkere utrykk på bildet kunne kontrasten mellom hjulsporene og det lyse gresset også vært enda større og sammen med den dramatiske himmelen så var dette favoritten av de tre. Nr.2 ble litt for tegneaktig, litt skarpt uten den store dramatikken. Nr 3. er også fint men sammenlignet med originalen så blir denne versjonen litt kjedelig.
Britt H.
Fint komponerte bilder med gode lyssettinger. Artig å se hvordan stemningen endres avhengig av lys og farger i bildene.
Walter S.
Også V2 har sine kvaliteter, synes jeg. Det er et typisk grafisk inspirert bilde som godt kunne være illustrasjon til en bok om melankoli, for eksempel ...?


- Men det er nok V3 som er mitt hjerte nærmest, selv om jeg også kan like V1. V3 med sine sterke farger og sterke ledende linjer er mere dynamisk enn f. eks. originalen - i alle fall i mine øyne.

Kjerringa mot strømmen?

Mvh,
Walter
Roar K.
Av en eller annen grunn ramler jeg ned på V2 her.
Det er noe med det grafiske uttrykket.

Roar
Harald N.
Held ein knapp på originalen.
Mvh Harald
Ragnar S.
Hvor går veien ? Det er noe der lenger framme.
Livets vei ?

Mvh Ragnar S
Bjørnar P.
Originalen gir en dyster stemning, mens v3 gir em mer behagelig stemning. Hva man velger avhenger av hvilken stemning man ønsker. V2 har mindre dybdefølelse og gir mindre stemning.
Vidar Magnus J.
En fin serie med forskjellige stemninger i hver versjon. Orginalen har et ensomt utrykk i motsetning til V3 som med fargene får en god vårstemning. V2 gir en følelese av en lett overskyet dag på grunn av den opplyste etterbehandlingen. Jeg synes V3 kommer best ut med orginalen på andre plass..
Tom F.
Ver2, Ver3, deretter original for meg.
Alf B.
Trolsk stemning i orginalen på grensen til det skumle, god komposisjon

Alfi
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu