• Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2018-04-20 15:38:53
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2018-04-20 15:48:03
    Versjon #3
Utstyr
  • Nikon Df
  • Nikon 50mm 1.8
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger104
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1087213} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Ingvald Bright N.
Jeg "kjøper" denne. Meget bra. Ingvald
Hans Petter S.
Godt sett, personen er perfekt plassert i dette bildet! Synes du lykkes godt her!
Avsluttet .
Meget elegant gatefoto, godt observert, fint presentert, utmerket behandling av lys og skygger og meget skarpt og detaljert. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Øyvind B.
Ingvald, Hans Petter og Kjell Øyvind.
Setter veldig stor pris på de gode kommentarene.
Tanken bak utsnittet var det lille menneske i det massive urbane betong-asfalt. Usikker på om det er det utrykket som formidles.
Mvh Øyvind
Roy C.
Virker ganske ensomt i den urbane betongen, ellers et ganske godt formidlet og fint detaljert bilde Øyvind.
Mvh. Roy
Morten T.
Bra bilde med mange fine linjer og et fint fokuspunkt med personen. Litt usikker på om jeg ville kuttet vekk de mørke klossene på hver side - de tar litt fokus. Mvh. Morten T
Knut Georg F.
Iøynefallende motiv med fine elementer. Mange harde rett linjer og litt liv skaper god kontrast. Den bueformete veien i topp bryter litt med ekellheten og de rette linjene ellers. Noe midtstilt person? Ser for meg mange muligheter for tettere utsnitt, f.eks tett under fortauskant i topp, og noe til venstre for mann/rekkverk/kumlokk.
Mvh Knut
Hans Rich. A.
Sannelig ikke så godt å si hvilket utsnitt som er best. Synes alle tre versjonene har noe for seg. Hos meg var det linjene, kontrasten mellom de harde flatene og mannen som fanget meg. Godt sett og tatt.
Mvh Hans Richard
Hans Petter S.
Liker fortsatt originalen, men V2 ble kanskje hakket bedre! V3 synes jeg ikke fungerer særlig godt, personen kommer for langt oppe i hjørnet og føler det hele blir litt mer rotete der! Du mister for mye av det egentlige bilde der, føler jeg!
Geir F.
Et meget interessant og spektakulært motiv. Honnør for at du har "fanget opp " dette motivet. Ubetinget versjon 2 som har et rent og ryddig preg med utmerket komposisjon. Steinklossene i original og versjon gjør bildet urolig. Kanskje versjon 2 hadde blitt enda bedre med justering av høylys/ i en litt mørkere versjon.Et bilde som utmerker seg! Noe annet en de bildene som stadig serveres fra sørøst-Norge.
Geir
Kjell H.
Originalen uten tvil fordi den underbygger «kontrastene» i innholdet. Ellers så stemmer jeg i med HPS som sier det så godt.
Øyvind B.
Roy, Morten T., Knut Georg, Hans Rich, Hans Petter, Geir og Kjell.
Tusen takk!
Det er spennende og lærerikt med forslag endringer.
Begge forslag nytt utsnitt ga nytt liv til bildet.
V2 kanskje mest korrekt, men v3 en frisk pust utradisjonell og spennende.
Takk til alle.
Mvh Øyvind
Bjørnar P.
V2 har det mest ryddige uttrykket, så jeg foretrekker den. Godt komponert og fint observert. Noe igjengrodd i skyggene er normalt et minus, men det kler på en måte motivet.
Svein-Erik H.
V2 helt klart, men jeg ville foretrukket et kvadratisk bildet med denne oppsatsen sentrert.
Tanken slår meg, hvor hjelpeløse vi mennesker i den moderne betong-jungelen ville vært i vårt naturlige habitat, skog og natur.
Det at vi har disse store konstruksjonene til å holde oss i på vei opp trappen. At vi har laget oss vår egen "natur" Ikke bare for å ta oss frem, men benker, lamper, skilter, busser, osv.
Han står vel å støtter seg, mens han venter på taxien. I den kan han sette den dvaske rumpa i et herlig formsydd sete, trukket med skinn fra et stakkars tvangsforet intetanende krek. Den enda mere sidrumpa taxisjåføren vil kjøre han helt til døren, veiledet av satellitter i bane rundt kloden.
Når han kommer hjem er den nærmeste kontakten han har med noe levende en liten hund. Til den forteller han om sine problemer, om dagen på jobben, om den kjekke dama som satt på benken like ved, at han ikke turte sette seg ved siden av henne, og sto derfor istedet å lente seg til et gelender.
Nå løfter han bort hunden som har sovnet på fanget, sovner nesten selv og tenker at en dag.. skal han tørre å sette seg med henne, på benken.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu