På påsketur !
Og god påske til alle fotovenner.
Utstyr
  • FUJIFILM X-T1
  • -
  • Brennvidde18.0mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/350s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBil/motor/Kjøretøy
  • Lastet opp
  • Visninger90
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1086186} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (22)
Hans Rich. A.
Gode gamle bobla, rigga for påska. Din?
God påske til deg også.
Mvh Hans Richard
Walter S.
Skikkelig retro Påsketurist med Splittkein- og Eggen-ski bakpå, bambus-staver og rattkjelke oppå takgrinda, og brun koffert sikret med skinnreim!

Perfeksjon i retro med den blåfargen på Bobla.

Flott Påskebilde, Ragnar - man må bare ha øyne med seg, og en Fujifilm X-T1 da ...!
;o)

Mvh,
Walter
karin s.
Her snakker vi BIL ja;) fantastisk blinkskudd Ragnar, og farger blink,( verdens tøffeste bil, med plass til alt) ;)
God påske til deg og.
Mvh Karin.
Arild T.
Nostalgi til tusen, dette! Alt som er festa til bilen er av god, gammel årgang. Sjarmerende bilde og godt presentert!
Takk, og god påske til deg også!

Hilsen Arild
Pål M. S.
Her er det meste sagt. Rett og slett hærlig, og gir meg flashback til barndommen...."Å nei, ikke på ski igjen..." Sånn var det:-))))
Hans Petter S.
God påske til deg og Ragnar! Flott boble og treski du viser her, god gammeldags påskestemning! Blir litt nysgjerrig på om bobla var satt der for utstillingens skyld, eller om det faktisk er noen som skal på påsketur? Godt bilde i alle fall!
Roar K.
Ikke akkurat fra dags dato hverken doning eller pargas.
Rattkjelken på taket må minst være fra min barndom på 1950 tallet eller eldre mens skistavene ved siden av nok er av noe nyere dato da de har plast trinser.

Roar
Vidar Magnus J.
Flott retrobilde, minner godt om påsketurer til fjells fra midten av 1970-tallet og bakover i tiden. God påske til deg også.
Ragnar S.
Hei, og takk alle for hyggelige påskekommentarer. Bobla sto plassert på Tolga bensinstasjon hvor vi tanket vår bil. Vet ikke sikkert om den bare var plassert der som reklame, eller om det virkelig er/var nostalgiske påsketurister. Bilen var utstyrt med gyldige nummerskilt. Oppsikt vakte den i alle fall. Fortsatt god påske alle sammen.
Skj
Avsluttet .
Dette gav skikkelig nostalgiske vibrasjoner. Fint motiv, fin komposisjon. Dette var fint å se. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Geir F.
Dette ble et meget godt "portrett", Ragnar. Et herlig motiv eksponert på en utmerket måte. Fine kontraster der du har fått frem lyset og skyggepartiene der de skal være. Skulle jeg sette fingeren på noe måtte det være at det ble litt for trangt foran bilen.
Fortsatt god påske.
Geir
Ragnar S.
Kjell Øyvind og Geir, takk for gode kommentarer.
Geir: Tror nok du er litt snill i kommentaren din. Bilen sto ved en bensinstasjon i litt trange omgivelser. Min bil var fullpakket og bare Fuji X-T1 tilgjengelig med 18-135mm objektivet. X-T2 med 10-24mm påmontert innerst inne et fullpakket bagasjerom. Ikke optimale omgivelser som du ser. Skulle gjerne hatt en annen bakgrunn, f eks en gammel landhandel, fjell og snø eksempelvis, og gjerne et par personer kledd i sekstitallsstil. Men bobla med utstyr var allikevel et syn og et selvfølgelig fotomål, og resultatet såpass at en presentasjon på dette forum kan forsvares håper jeg.
Skj
Egil S.
Fikk skikkelig flashback til sekstitallets påsker i Åseral. (Nederst i Setesdal vesthei) Kjente nesten lukten av boble, solkrem og skismøring:) God påske til deg og dine, Ragnar!
Ragnar S.
Egil: Dette var ikke et uvanlig syn på påskefjellet , særlig på 60-tallet. Jeg er jo så gammel at biler med slikt utstyr huskes godt. Skikkelig retro. Hjertelig takk for kommentar.
Skj
Bjørnar P.
Er nok ikke så mange originale bobler på veiene lenger, og nostalgifaktoren blir naturlig nok høy når skiutstyret og kofferten også er av god, gammel årgang.
Fint dokumentert.
Ragnar S.
Børnar: Bildeteknisk og komposisjonsmessig ordinært bilde, men ingen mulighet for å få en annen og bedre bakgrunn. Bobla og utrustningen derimot måtte fotograferes uansett, såpass spesiel. t den var utrustet Takker for din kommentar.
Skj
Per L.
Her kunne en være fristet til å tro at den påskeriggede bobla var en reklamejippo fra bensinstasjonen! Uansett et flott motiv som gir nostalgiske vibber, Teknisk og fargemessig upåklagelig bilde! Mvh Per
Ragnar S.
Takk for kommentar Per. Ikke utenkelig at dette er/var en reklamejippo , men som uansett vakte berettiget oppsikt.
Skj
Eirik B.
Her kjørte man standsmessig til påskefjellet ja. Godt lastet med stilrent og nødvendig utstyr. Dette var et artig bilde.
Ragnar S.
Takker Eirk for din kommentar.
Skj
Kjartan N.
Veldig godt fanget av den flotte bobla. Heldig den som eier den. :)

Mvh,
Kjartan
Ragnar S.
Dette er på Toga og ved bensinstasjonen der. På hjemtur fra Røros stakk jeg innom stasjonen (bildet ble tatt på opptur). Fikk rede på dette var satt opp som reklame og blikkfang hvilket det viste seg å være i høyeste grad. Takker for kommentar.
Skj
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu