Så går vi rundt ..
... i boble-tøy, frem til Påskeværet kommer med sol og varme (?). Fotografert 17. mars 2018 - som var en (sjelden) kald dag her hos oss. På min D7200 får jo dette FF-objektiv i effekt tilsvarende 200mm FF utsnitt, i tillegge er det manuell blender og manuell fokusering, så det er noe tungvint å bruke, men treffer fokuset, så blir det som regel gode bilder.
Bildet inngår i albumet : Årstider i Østfold - typisk for årstiden
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D7200
  • Zeiss 135mm f/2 Apo Sonnar T* ZF.2
  • Brennvidde135.0mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/320s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1086087} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Per L.
En temmelig likt uniformert gjeng du har foreviget her - bobler opp og i mente. Ikke mye vårlig preg! Men bildet er teknisk godt og viser folkelivet på en utmerket måte! Mvh Per
Arild T.
Her har du jo truffet godt med fokus og eksponering, så det trenger du ikke uroe deg for! Godt situasjonsbilde fra travelt gateparti. Du presenterer flere og flere sort-hvitt-bilder, ser jeg. Artig å prøve seg på andre uttrykk som ofte sort-hvitt-bilder medfører. Veldig bra, Walter!

Hilsen Arild
Roar K.
Ja, boblejakka blir nok på også i påsken ser jeg når jeg sjekker tempen på pent.no framover med nesten bare blå tall i motsetning til de røde som vi så for et par dager siden. Dermed lar kanskje utepilsen vente på seg for påskehjemmesitterne denne gang.
Artig å se at det fortsatt er noen som gidder å bale med manuelle innstillinger og få gode bilder som her.
Jeg bruker omtrent bare automatikk og lager heller bildene i etterarbeidet.

Roar
Hans Petter S.
Flott s/h-bilde dette! Spennende med manuelle innstillinger, men som du skriver, når man treffer blir det bra! Du har mye å bevare i topp her, bla skiltet med gamlebyen konditori, men skal jeg småpirk ville jeg tatt et ørlite toppkutt, slik at det mørke feltet over takrenna på den hvite bygningen forsvant (men kanskje ødelegger det litt i skiltet jeg nevner??) Ellers et utmerket og severdig bilde!
Erik L.
Typisk nordmenn. Store boblejakker og uten hodeplagg. Liker dette situasjonsbildet fra byen med alle detaljene. Teknisk helt knirkefritt :)
mvh. Erik
Tom F.
Veldig flott S/H uttrykk. Fint å se at "høyrekjøring" blir brukt i Gamlebyen også!
Britt H.
Flott og levende bilde fra gatemiljø.
Hans Rich. A.
Skal sende noe snø sørover til deg, for her laver det ned akkurat i disse dager
Ragnar S.
Kan vel ikke i utgangspunktet si at personene er kledt for årstiden. Et noe lettere antrekk ville i såfall vært vanlig, men med Sibirluften som feier over oss i de siste uker så blir det en nødvendighet. Både fotograf og Zeiss 135mm gjør jobben her.

Mvh Ragnar S
Avsluttet .
Fint gatefoto, bra skarphet er det så langt jeg kan forstå, og lyssettingen virker fin. Fin komposisjon. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Keshav N.
Fint gatebilde I nostalgisk svart hvitt. Det ser ut som en kald dag ja. Her I Mussoorie er det også vinter men dagene er varme I sola og om kvelden er det ullsokker og strikkajakke I stua. God påske Walter.
mvh Keshav
Walter S.
Hjertelig takk for all kommentar og bidrag til dette bilde, Per, Arild, Roar K, Hans Petter, Erik, Tom, Britt, Hans, Ragnar, Kjell Øyvind og Keshav!

@ Arild: Ja, må jo bare finne på nye ting og lære seg B&W-konvertering, noe jeg ikke har hatt særlig dreis på før. Etter snart 10 år med farger, farger, farger, må man videre.

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu