Over elven
... ligger bydelen Cicignon med sine gamle, ærverdige hus for "borgerskapet" ned mot elven. Bare det gamle sykehuset - det gule - ødelegger idyllen. Dette var 6. januar og før snøen kom til Fredrikstad.
Litt større oppløsning her: http://www.zeissimages.com/gallery/3377/U3377I1520779192.SEQ.0.jpg
Bildet inngår i albumet Mitt Fredrikstad - En rusletur gjennom byen, sett gjennom mine objektiver.
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D750
  • Zeiss 135mm f/2 Apo Sonnar T* ZF.2
  • Brennvidde135.0mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/50s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1085837} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Per L.
Flott arkitektur i forgrunnenen, men jeg er enig med deg at den firkantklossen bak ødelegger et ellers fint nabolag! Men bildet er som vanlig fra deg teknisk stødig med tiltalende farger! Mvh Per
Britt H.
Fine farger og god komposisjon. Skarpt med fint utsnitt. Det gule huset føyer seg fint inn i komposisjonen.
Ingvald Bright N.
Liker komposisjonen . Liker er
Avsluttet .
Som vanlig, en utmerket miljøskildring fra deg, Walter. Her er fin komposisjon, fine farger og god behandling av lyset. Det er viktig å presisere at den store gule bygningen, det gamle sykehuset, hører med i bildet og ikke bidrar til å svekke dette på noen måte. Ut fra en arkitektonisk eller byplanmessig vurdering kunne man muligens tenke annerledes. Man må for all del ikke blande disser to problemstillingene. Meget bra bilde i alle fall. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Walter S.
Takk for kommentar til dette "rett frem"-bilde, som jeg tok for å se hvor mye detaljer jeg kan få ut på FF og denne Zeiss, som har manuell fokus. Dette her ble tatt på stativ, slik at jeg hadde god tid til fokusering, før jeg eksponerte.

Er enig i at det gule sykehuset er tatt med i beregning for komposisjonen. Det var mest på stilen og harmonien i arkitekturen jeg tenkte på, når det i underteksten står " ...bare sykehuset ødelegger ..."

Mvh,
Walter
Hans Rich. A.
Her var det litt lett blanding av arkitektur, men severdig uansett. Dere har noen ærverdige bygninger, om jeg kan bruke det uttrykket, i Fredrikstad. Og som Per skriver, teknisk stødig, som alltid.
Mvh Hans Richard
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu