Han tryner....
Utstyr
  • Olympus Pen F
  • 17mm F.1.8
  • Brennvidde17mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger372
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1083306} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Avsluttet .
Obs ser stygt ut, bra fanget, dramatisk og fin vinkel.
Mvh Tormod
Harald N.
Ser dramatisk ut dette, enig med Tormod; godt fanga.
Mvh Harald
Bjørn J.
takk, det gikk bra.
Britt H.
Fint og spennende action bilde.
Lars L.
Hengende alene i luften med brettet bak seg. Hvor skal dette ende er et spennende spørsmål. Armene og ben tydelig ut fra kroppen som mot himmelen trer tydelig frem som silhuett.

Utfordringen er resten av elementene i bildet. Gjerder, trær, gatelykt og heisekran bidrar ikke til historiefortellingen. Barna/ungdommene som ser på har en relasjon til hovedmotivet, men forsvinner i diverse distraherende elementer uten betydning for historien.
Lyktestolpen fremstår ekstremt kraftig i bildeflaten. Jeg vil anbefale en kraftig beskjæring og lage i bilde i høydeformat. Du kan f.eks. forsøke å kutte på høyre side slik at rekkverket øverst til høyre blir borte og en bare ser rampen helt i hele nedre del av bildet.
Til venstre er det rom for eksperimentering. Forsøk varianter med å kutte vekk lyktestolpen eller beholde den som et element. Om den er med får du utfordringer med grenene rett over den.
Opp i det hele er det vel vært å studere linjene som dannes av armer og ben på personen. Særlig armen gir en kraftig ledelinje. Om du klarer å utnytte den ved en beskjæring vil vi kunne få et mer konsentrert og spennende bilde.
Bjørn J.
Takk for kommentar. Enig med deg at det fremstår litt kaotisk men det var akkurat slik det var. Gatefotografi handler om å lage historier og det synes jeg at jeg har fått til. Jeg fjerner aldri elementer i bildene mine, bildet kan også sees som en samtidsdomumentasjon og da er det helt essensielt at ingen ting blir fjernet. Det er mange andre bilder i denne serien og mange av de er bedre i forhold til renhet og enkelhet. Det er fint at det finnes andre meninger om bildet.
Avsluttet .
Veldig bra bilde.
Bjørn J.
Takk for det
Torstein H.
Tøft bilde, ser ut som om han skal gå skikkelig pladask i bakken...
Marianne J.
For et fantastisk bilde.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu