Bildet inngår i en serie med mange andre. Jeg liker likevel at hvert enkelt foto står på egne ben. Det er jeg i tvil om her.
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger42
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1082897} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Kjartan N.
Kreativt og jeg synes det fungerer bra. Får tankene i sving.

Mvh,
Kjartan
Julie E.
Tusen takk! Noen overrasket nå, men takk! Jeg liker det selv, men det er jo litt krevende.
Helene L.
Gøy at du prøver deg frem. Jeg har ikke sett serien, men alene klarer ikke bildet å fortelle meg noe. Det kan hende det bare er jeg som er treg i oppfattelsen Men det vekker definitivt interesse for meg også så fortsett med utforskningen. Det er spennende lys, bevegelse og dermed liv i bildet.
Julie E.
Helene: Tusen takk! Jeg etter stor pris på det du skriver. At det i det hele tatt vekker interesse er bra. Det er en del av en omfattende serie jeg til og fra har holdt på med i mange år. Det har tatt utgangspunkt i en huske, eller det å huske. Du vet dette med å svinge frem og tilbake i livet. Hva skjer når det stopper opp? Kan man dø av å hoppe av? Eller kan det gå bra? Jeg tror at i større og mindre grad kjører vi mennesker på i samme spor, frem og tilbake og vi er mer og mindre redde for endring. Men skummelt er det for oss alle. Det er temaet. Men akkurat i dette bildet ser man lite til huska ;-)
Avsluttet .
Her er spennende og fine linjer og strukturer som danner en - etter mitt skjønn - utmerket komposisjon i et nonfigurativt bilde. Dette opplever jeg som både tankevekkende og inspirerende. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu