Årets første ...
Bildet inngår i albumet Mitt Fredrikstad - En rusletur gjennom byen, sett gjennom mine objektiver.
Fotograf
Utstyr
  • FUJIFILM X-T1
  • Fujinon XF 18-55mm f/2.8-4 R LM OIS
  • Brennvidde48.4mm
  • Blenderf/4.5
  • Lukker1/680s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1081553} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Jostein S.
Hei
Er det sånn det ser ut i Fredrikstad på årets første dag!
Flott dokumentasjon
Walter S.
Takk for kommentaren din!

- Vel, det er nok mere at det er året første (av mine) bilde lagt ut her på Dotten, Jostein - ikke nødvendigvis et bilde tatt i dag. Har ikke vært ute ennå, bare sett på Nyttårskonserten fra Wien på NRK-TV - dessuten så småregner det her hos oss.

Mvh,
Walter
Geir F.
Fint lys på himmelen med spennende farger. Et virvar av inntrykk der det blir vanskelig å se hva som er motivet/ budskapet med bildet. Personen er litt mørk og forsvinner i mengden av inntrykk. Synes ikke kuttet på venstre side ble optimalt. Synes ikke at murkanten nede i venstre hjørne hører med. Et kutt inntil altanene på venstre side hadde trolig gitt en renere avslutning. Synes heller ikke kuttet på høyre side sitter. Halvt vindu med stag og gardiner i tillegg til flere "halve båtstrukturer".
Geir
Helene F.
Koselig bilde, rolig stemning.
Et kutt på venstrekanten ville nok gjort seg. Et kutt bort til balkongene, da forsvinner også den lille murgreia nede i hjørnet.
Avsluttet .
Her er det ikke minst behandlingen av lyset som i første rekke tar min oppmerksomhet. Meget bra gjengivelse av lys som åpenbart er i ferd med å svinne på en vanlig desemberdag. Dernest: fin gjengivelse av et tiltalende bymiljø, med elva, båtene og åpenbart ganske ny boligbebyggelse. Skarpt og fint som vanlig fra din produksjon. Vennlig hilsen Kjell Øyvind
Walter S.
Takk også til Helene og Kjell Øyvind, for kommentar til bildet.

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu