Cali Terra støtter opp...
... om en gammel fluesopp.
''Kulissen'' er bygget i en bananeske. Som sagt var det dårlig vær. Bildet er tatt innendørs med 500w arbeidslampe.
Bildet inngår i albumet ''Caliterra - lek med en kork'' - Det ufyselige høstværet fortsetter. Etter at jeg hadde tømt en flaske med Caliterra, bestemte jeg meg for en uhøytidelig lek med korken...
Utstyr
  • Canon EOS 300D
  • Tamron 28-200mm
  • Brennvidde120mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/500s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger467
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_107998} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Ingebjørg T.

Hehe, her måtte eg le, denne var uventa og løyen. Tenkte fyrst at Cali søker ly for regnet, men det er jo heilt tørt (og 'sol'), så der måtte eg tenke om att. Får lyst til å se at Cali overtar som fot til soppen. Men dersom Cali enno er bakfull, må 500W ha gjort VONDT! Det blir litt mykje lys reflektert frå Cali, lyset blir litt for rett på, og det limer augene mine fast der. Når det er sagt, så er kulissene bra lagt, men dei kvite flekkene på hatten overbeviser ikkje. Ser ut som om du har brukt melisdryss og kokos. Skulle gjerne sett korleis Cali beveger seg!
Odd Tore S.

Hei!
Jeg har nok vært for lenge borte fra dotten nå (lang og forsinket sommerferie), så fra thumbnailen trodde jeg dette var det latinske navnet på en eller annen eksklusiv og for meg ukjent rød sopp.
Siden Cali ikke har ring, og sannsynligvis ikke er trevlet, men lar seg smuldre opp, må dette være en kremle, fargen indikerer sannsynligvis ganske giftig.
Ganske sprø og artig idé etter min mening, på denne skjermen er lys og farger OK, men det er vel mye refleks. Du burde ryddet litt i lyngen til venstre så den ikke kom i konflikt med sopphatten.
Regner med at du har mer moro innendørs i dagens vær.
Odd Tore
Marina R.

Hei Mike!

Artig denne serien din... ;o)
Det tekniske sitter ikke som et skudd (reflekser som nevnt), men artig ide, og tipper du har mye morro med dette prosjektet ditt;o)
Farger og lys funker fint hos meg også.

Marina
Venche J.

Bananeske som lokasjon - du er ikke sann altså. LOL.

Kreativiteten står til 10+.

Wenche.
monica p.

HEHEHE, du er sprø Mike.
Liker kreativiteten din.
Mvh Monica:o)
Mike T.

Hei alle sammen.
Takker og bukker for kommentarene så langt. Er enig i alt som dere skriver/påpeker av tekniske feil. Har vurdert lenge om jeg skulle legge ut dette bilde - men syntes at dette gir variasjon i serien, som jeg vil prøve å fortsette med.
Føler meg vel fordi dere synes at dette er lit morsomt.
Neste kommer i morgen.
Hilsen Mike
Kristian S.

Rydde lyng hadde vært en god ide... Ellers bra.

KES
Wigdis W.

Ha,ha,ha,ha.........får gjennomgå den Cali-en din ! Venter spent på neste episode !
Tone B.

Hei Mike,
Takker og bukker for en herlig latterkule! Du er bare helt utrolig kreativ og det er spennende å se hva du kommer med!

Det tekniske og lyngen er nevnt. Ellers fine farger og lys!

Gleder meg til i morgen ;-)

mvh Tone
Stine J.

Takker for nok et morsomt bilde som gjør at smilemusklene får seg litt ekstra trening! Virkelig kreativt (som vanlig). Fargene ok på min skjerm, men enig i det med lyset. Gleder meg til neste bilde i serien. Hva finner du på da? :-)
mvh Stine
Janne L.

Her sitter jeg og irriterer meg over været. Prøvde å ta meg en liten tur ut for å ta noen bilder. Men jeg har dråper på linsen på alle bildene. Ideen om å ta med meg naturen inn tenkte jeg ikke på.

Det tekniske ved bildet er nevnt. Kreativiteten din er også nevnt. Men den må jeg også kommentere. For dette er utroligt kreativt.

Gleder meg til neste bilde i morgen.
Janne
Stig B.

Bra kreativitet, og pluss for oppbygging av lokalt studio med kontrollert miljø :-)

Selve bildet ble vel ikke like bra som det forrige, synes jeg, men serien blir bra. Jeg antar vel at modellene bare benyttes 1 gang, dvs at det ligger en helflaske bak hvert enkelt bilde :-)

Mvh Stig
Nils B.

Hærlig. Studiofotografering inne i eget hus ved hjelp av enkle middler gjør ofte susen. Har benyttet denne metoden opptil flerer ganger og tro meg når jeg sier at innelyset og dets skygger gir god trening i nettopp det å se skygger og lysfall. Stå på Mike, dette hadde jeg sansen for.
mvh Nils
Roger V.

Hei MIke
For en fantasi du har..... Virkelig bra.
Kunne kansje ryddet litt opp i lyngen før du knipset, men la gå.
Gleder meg til neste episode

RV
Avsluttet .

Artig denne serie! Gleder meg til neste!

Hilsen Jørg
Tom D.

Hei, Mike !
Følger interressert med i din serie om muligheter og begrensninger etter inntak av en flaske vin. Bildene er jevnt over ganske gode, men det som virkelig løfter motivene dine, er for meg bakgrunnshistorien og dine egne kommentarer under bildene.
Mvh Tom
Inger-Lise S.

Hei Mike! Virkelig stilig! Meget kreativt og også svært vakre farger. Litt rotete omgivelser kanskje, men det veges opp av et godt bilde. Og fargene er jo virkelig passende nå om høsten!
Fine undertekster:)

Mvh Inger-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu