Inne ute, med utelys inne ...
... eller ute inne - med utelys inne i tunellen som går tvers gjennom vollen i Gamlebyens forsvars-ring rundt byen. En salig blanding av lys med sviktende dagslys som siver inn i begge ender av tunellen og kunstig innelys fra lyskastere som lyser opp tunellens hvelving, skaper litt hodebry for hvitbalansen, men ror det i land på et vis. ISO 400 håndholdt uten stabilisering på det lille pannekake-objektivet XF 27mm f/2.8 - enda et bilde tatt etter dette her: http://foto.no/i/1079438
Bildet inngår i albumet : Årstider i Østfold - typisk for årstiden
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2017-11-24 06:41:47
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2017-11-24 18:17:57
    Versjon #3
Fotograf
Utstyr
  • FUJIFILM X-E2
  • Fujinon XF 27mm f/2.8
  • Brennvidde27.0mm
  • Blenderf/4.5
  • Lukker1/34s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1079503} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Knut N.
Mye fine farger og fint lys her ;o)
Avsluttet .
Her er i alle fall lys i enden av tunnelen, meget bra tilpasning av den kompliserte avveiningen av lys i og utenfor tunnelen, en problemstilling jeg også har slitt med noen ganger, uten å få til så fint resultat som du har her. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Roar K.
Herlig lys og farger.
Fargeversjonen for meg, takk.
Men ikke et vondt ord om svarthviten heller som liksom blir et helt annet bilde.
Nevner at jeg kunne tenkt meg en beskjæring oppe slik at også de to øverste buene blir kuttet av øvre ramme da jeg innbiller meg at jeg synes det øker spenningen ytterligere. Er inne på no slikt også i svarthviten.
Hvorvidt du synes dette har noe for seg ser du jo ved å scrolle litt opp.

Roar
Hans Rich. A.
Går for fargeversjonen med de gyldne fine fargene og lysspillet inne i tunnelen. Personen er jo også et pluss for bildet, og diagonalen innover for komposisjonen.
Mvh Hans Richard
Hans Petter S.
Skikkelig lys og fargespill her! Foretrekker helt klart originalen, liker fargene godt her! Du takler lyst godt, både inne og ute! Pirket blir øvre høyre hjørne som jeg synes tar litt ufortjent oppmerksomhet, og som på en måte ødelegger en ellers perfekt komposisjon bitte litt, men jeg klarer ikke se noen løsning på hvordan det skulle kunne gjøres bedre (i alle fall ikke når bildet allerede er tatt)! Så da bør jeg kanskje ikke pirke heller? Uansett; dette synes jeg ble flott!
Jostein S.
Hei
Flott effekt av det varme lyset
Himmelsk lys, Walter!
Walter S.
Takker for så mange kommentarer og gode forslag, Knut, Kjell Øyvind, Roar, Hans, Hans Petter og Jostein!

@ Roar K.: Joda, ditt forslag om å kutte i buen øverst var det som skulle til for å "roe bildet ned". Takk for innspill!

@ hans Petter: Har minket og dempet øvre høyre hjørnet noe i V2

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu