Småbymiljø
Sliter litt med avslutningen i venstre billedkant, men fant kompromiss-løsning hvor enten trappen eller treet bak må deles.
Edit: Ser ut som Roar foreslår en rolig og fin løsning til V2
Bildet inngår i albumet Mitt Fredrikstad - En rusletur gjennom byen, sett gjennom mine objektiver.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2017-11-16 11:44:24
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D750
  • Zeiss 135mm f/2 Apo Sonnar T* ZF.2
  • Brennvidde135.0mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1079074} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Roar F.
Tror jeg ville kuttet midtveis mellom nåværende venstrekant og menneskene. Da blir fokus i bildet flyttet mot venstre, og menneskene går da inn i bildet. :-) Fint gatebilde.
Walter S.
Godt forslag, Roar - takk for tipset. Nå ble det jo rene avslutninger hele veien også og menneskene kommer mer i sentrum. Det er en kunst og kutte vekk!

Mvh,
Walter
Per L.
Fint, fargerikt og idyllisk gatebilde med utmerket utsnitt i V2! Mvh Per
Hans Rich. A.
Fargeflott bilde Walter, og Roar sitt forslag ble bra.
Mvh Hans Richard
Avsluttet .
Uansett valg av utsnitt er det en fin gjengivelse av et hyggelig småbymiljø. Jeg tror også Roars forslag har mye for seg. Fine farger og skarphet og detaljer. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Walter S.
Takk også til Per, Hans og Kjell Øyvind, for vennlig kommentar.

- Personlig så foretrekker jeg også V2, som er så mye renere og passer bedre til menneskene som kommer opp gaten. Det er rart det der - man ser seg selv "blind" på egne bilder, etter å ha holdt på med postproduksjon i en tid og klarer ikke å "SE" hva som fungerer og hva som ikke gjør det.
Personlig har jeg også litt para nøya med å beskjære FOR mye (mer enn 50%) og er redd det blir for dårlig grunnlag for resten.


Mvh,
Walter
Roar F.
Beskjjæring er en kunst i seg selv, og jeg har lært veldig mye av min navnebror Kneppen. Hvordan hele karakteren i et bilde kan endres, ved å fjerne noe fra synsfeltet, sier noe om hvordan hjernen vår fungerer, og hvordan vi som betraktere må "hjelpes" til å fokusere på de ønskede elementene. Veldig spennende felt.
Walter S.
Ja, du har rett, Roar.

Også jeg har lært utrolig mye av Roar Kneppens kommentarer opp gjennom årene. Jeg kaller han ofte for "Roar med kniven" fordi han oftest kommer med kutte-forslag - og som regel har de noe for seg.

Han har bl.a. lært meg å se opp for "rene kanter", noe som plaget meg med originalen her - helt til du kom med løsningen!

Mvh,
Walter
Nils G.
Versjon 2 for meg der du har en mer rendyrking av flokken som kanskje skal spandere på seg softis.
Mvh Nils
Walter S.
Takk, Nils! det er også min mening, ja.
:o)

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu