Pike på stranden.
Melbourne 2015. Tatt på full tele.
Utstyr
  • SONY DSC-RX10
  • 24-200mm F2.8
  • Brennvidde73.2mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/2000s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger162
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1078160} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Pål M. S.
Hvis du ikke kjenner henne, og hun har akseptert at du tok bilde, har jeg liten sans for dette. Ser du skriver du har brukt full tele, og det gjør ikke saken bedre når det er en ukjent.
Ofte slike bilder som gjør at fotografer får folk på nakken, og er ødeleggende for fotografer som opptrer mer seriøst

Rent fototeknisk er bildet velkomponert, fint i fargene men kanskje litt for blurete, grunnet avstanden
Ville nok brukt talentet på en annen måte, for du kan tydeligvis foto.

Bare min ærlige og oppriktige mening:-)
Knut N.
Full tele, vil ikke det si 200mm? Ellers enig med Pål her.
Arvid K.
JO da, snakket med jenta jeg og viste henne bildet og hun syntes det var fint. Fikk e-mailen hennes for å sende det-og det gjorde jeg!
Arvid K.
For ordens skyld, publiserer jeg aldri bilder av mennesker som kan gjenkjennes uten deres tillatelse. Hva mener du med at jeg skal bruke mitt såkalte talent på annen måte? Er det, er det 'nakenheten' du sikter til?
Pål M. S.
Da stiller saken seg annerledes:-) Ut fra gitte opplysninger om bildet, gjorde jeg en antagelse, som viste seg og være feil. Det beklager jeg.

Det jeg siktet til, igjen ut fra min antagelse, var snikfotografering av «damer på stranda», noe jeg ikke har sansen for. Ikke på grunn av at jeg ikke tåler nakenhet, men fordi det er en blottleggese av mennesker på en måte som er spekulativ.

Jeg skrev vel ikke såkalte talent, men talent, og det fordi jeg ikke betviler dine fotografiske kunnskaper. Din dyktighet har jeg ikke sådd tvil om, og bildet er som sagt teknisk bra, slik jeg nevnte.

Jeg tar også mye bilder av mennesker, og er kjent problemstillingen ang. publisering, og prøver og holde meg innenfor normene.

Ønsker deg nå lykke til videre, og håper du tar saken for det den er.

Ha fine dager:-)
Arvid K.
Hei igjen Pål. Skulle selvfølgelig ha skrevet at bildet var gjengitt med tillatelse. Med bilder av mye naken hud bør, eller rettere sagt må det gjøres.
Det med talent er det du som skriver Pål :-) selv har jeg bare regnet meg for en middelmådig fotograf som er glad i å ta bilder av mennesker.
Ha en fin kveld!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu