Cali reparerer tømmermenn
Cali Terra har fått hardt medfør i vinglasset. I Norge (på polet) får korken aldri kontakt med alkohol.
Kaldt vann over hodet hjelper...
Bildet inngår i albumet ''Caliterra - lek med en kork'' - Det ufyselige høstværet fortsetter. Etter at jeg hadde tømt en flaske med Caliterra, bestemte jeg meg for en uhøytidelig lek med korken...
Utstyr
  • Canon EOS 300D
  • Tamron 28-200mm m/mellomring
  • Brennvidde200mm
  • Blenderf/14
  • Lukker1/13s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger437
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_107265} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Inger-Lise S.

Hei Mike! Kreativt dette! Jeg likte ideen, motivet og fargene. Syns korken er litt midtstilt. Bildet er litt uklart, men det vil jeg tro du har en mening med;)

mvh Inger-Lise
Kristian S.

Wohii! Rett fra godtebutikken! Ikke fortell det til pappa....
Morsomt.

KES
Tone B.

Hei Mike, nå skuffer du - trodde det ville skje litt mere før tømmermennene skulle rapareres ;-) Når tømmermenn skal repareres skjer vel det i en tilstand hvor ting rundt en ikke er så klart og skarpt,,,litt omtåket kanskje? Uansett - savner litt skarphet her for dette ble for enkelt. Synes korken ble for midtstillt og det hele ble litt kjedelig fra deg. Sorry Mike - falt ikke helt i smak denne gangen. Stå på - jeg vet du kan bedre!

mvh Tone
Roger V.

Hei Mike.
Enig i at korken er en smule midtstilt, rista skulle dekket hele bilderuta.
Stillig og vel utført effekt av vann i beveglese. Kansje litt hardt lys på høyre side av korken.
Imponert over kreativiteten her......)))

Roger
Tone B.

Glemte en vesentlig ting; kreativiteten din er helt på topp og spennende
Mike T.

Hei folkens,
takker for kommentarene. I denne serien ligger det ikke noe som helst fotografisk prestige fra min side. Alle bildene i serien er tatt, og mange av dem er teknisk kanskje enda svakere enn dette - noen er nok et hakk bedre (håper jeg). Men det er viktig at jeg får tilbakemeldinger også på det tekniske. For eksempel er kommentaren at rista skulle dekke hele bildet glimrende. Hadde vært en smal sak å få dette til - men jeg kom ikke på dette i begeistringen ;-).
Jeg tror at manglende skarphet skyldes at jeg her har utfordret utstyret for mye. Objektivet mitt er svak med maks brennvidde - og mellomringen gjør dette ikke bedre. Alternativt kunne jeg har gått nærmere til motivet - men jeg ville spare kameraet for vannsprut som var ganske heftig her. Uten mellomring ville en meget stygg bakgrunn ha kommet fram. Bildet er tatt i mitt verksted ;-).
For meg er dette LÆRING med store bokstaver. Samtidig er dette gøy. Hogg i vei, please - så lenge dere orker å følge med.
Hilsen Mike
Stine J.

Kreativt påfunn! Enig med de ovenfor om at korken er for midtstilt og at risten skulle dekket hele bildeflaten. At bilde er noe uklart, regner jeg med var meningen siden du sier du har ''lekt med korken''etter å ha tømt en flaske Caliterra. Skal vel noe til å se klart da? :-) Hadde uansett foretrukket bilde mer i fokus, men et spennende bilde!
mvh Stine
Venche J.

Har hørt at alkohol skal frigjøre tankene. Har vært skeptisk til akkurat dette i alle år, men nå skjønner jeg at det muligens kan være noe sant i disse ryktene. ;) Tenk å gå løs på en kork. Hehehe.

Alt du gjør...

Wenche. ;)
Vibeke P.

Takk for kommentar på mitt bilde. Du må ikke slutte å kommentere, all kritikk blir tatt imot med stor takk!

Ang. Ditt bilde, så synes jeg det viser mye fantasi og kreativitet - den kommer gjerne etter en flaske vin...

Dette var et effektfullt og spennende bilde.
Men det er noe rart med fargene - de virker ikke naturlige? ellers så savner jeg litt skarphet. Synes det var greit med midtstilling her.


Vibeke : )
Tore U.

Bra tatt og skarpt. Teknisk bra med fine farger on the day after.

mvh
Tore
Avsluttet .

Ikke noe som er så morsomt som å drive å eksprimentere litt. Har holdt litt på med det selv i det siste, og får håpe det blir noen brukbare bilder av det etterhvert.
Når det gjelder bildet så er jeg stort sett enig med de andre her. Det kunne vært litt skarpere, kanskje lyssatt litt annerledes og rista burde dekt hele bildeflaten. Ellers så var det kreativt og en spennende ide.

-Svein Ove-
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu