Hjem, kjære hjem
Tatt mellom Vardø og Hamningberg
Utstyr
  • Olympus E-M1 Mark II
  • Olympus 12-40mm
  • Brennvidde108mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/750s
  • Nei
  • Annet200 ISO. Frihånd.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger71
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1072545} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
marit f.
Tøffe forhold her ser det ut til. Ingen vei, strøm eller vann? Godt sett, ett spennende bilde.
Mvh Marit
Ragnar S.
Ikke mye grønt og frodig rundt denne hytta nei !
At du lar den være halvveis gjemt understreker og synliggjør de store kontraster i omgivelsene, noe som jeg ser på som hovedbudskapet i bildet ditt.

Mvh Ragnar S
Gunnar F.
Denne hytta er nok bygd etter min tid i Øst-Finnmark for bortimot 50 år siden - minnerik tid både i Vardø og Båtsfjord. Tøffe forhold, godt komponert landskapsbilde. Mvh Gunnar
Bjørnar P.
Gunnar: Vet ikke nøyaktig når hytta ble bygd, men den skal visstnok ha vært hytta til den tidligere presten i Hamningberg som gikk av i protest mot kvinnelige prester. Var like ved denne hytta for noen år siden, og da sto det skilt på døra med kontortida til presten mange år etter at han selv var borte.
I dag er det et skilt oppe under mønet som sier "Seglan", uten at jeg vet om det var der i prestens tid.
Per L.
Godt komponert bilde med den ensomme hytta og fjelltoppen i fin diagonal! Lyset bidrar til at den flotte strukturen i fjellet kommer godt fram og fargene virker naturlige! I det hele - et meget severdig bilde! Mvh Per
Harald N.
Inge plagsomme naboar her, mellom bakkar og berg (utmed havet?). Fint formidla av den gule hytta i det karrige landskapet.
Mvh Harald
Bjørnar P.
Takker for tilbakemeldinger
Roar K.
Kanskje en god ide' det der for å ligg i ly av vinterstormene som kan bli ganske kraftige på de kanter.
Skarpe og flotte detaljer i fjellformasjonene her.
Bildet som helhet kan vel kanskje plasseres i minimalist-klassen?

Roar
Bjørnar P.
Området der hytta ligger har ikke helårsvei, og da den ble bygget var den neppe konstruert for helårsbruk. Det er overraskende mange som har hytte i dette området, selv om de færreste ligger i et like karrig sted som her. Om vinteren er hyttene bare tilgjengelige via snøskuter, og selv sommerstid kan det være en utfordring for mange å kjøre på disse veiene. Om bildet kan kalles minimalistisk skal jeg ikke ha noen sterke meninger om, men de som valgte å bo i dette området i sin tid hadde i alle fall minimalistiske behov mht. komfort.
Naturopplevelser manglet de dog ikke, og det er nok det som får mange fra nærliggende områder til å bytte hytter her. Det blir som ekstrem høyfjellslandskap, med den forskjellen at dette er like ved havet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu