En benk i solen ...
... på vollene i Gamlebyen, med Månefestival (4 dagers musikkfestival) ... og noen bokser med øl - da det er skikkelig sommer!
Bør ses mot mørk bakgrunn - klikk på bildet!
Bildet inngår i albumet Glansbilder - Bilder som bare jeg liker ...sterke farger, kontrast og med høy "glansbilde"-faktor!
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2017-07-23 23:15:10
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D7200
  • Nikon AF-S Nikkor 16-85mm G ED VR
  • Brennvidde32.0mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/1600s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1071846} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Erik L.
Flott og tidsriktig motiv. Dagens herrer med hatt har ofte partystemning. I fargeversjonen mistenker jeg deg for å ha dempet himmelen en god del i etterbehandlingen (litt dristig skrevet) og derfor er det sort/hvitt versjonen som er min favoritt.
Liker bildet
mvh. Erik
Walter S.
Takk for kjapp kommentar, Erik!

Du vet at jeg fotograferer jo JPEG og trodde - ærlig talt - ikke at jeg skulle kunne "redde" valørene i skikkelsene, fordi jeg eksponerte etter himmelen, så resten ble total undereksponert.

Jeg prøvde likevel å få noe "liv" i den nesten svarte silhuetten - og fikk ut en god del (mer enn jeg trodde var mulig!).

Derfor dette noe dristige bilde med store kontraster. Himmelen ER dempet, selvfølgelig, men den har tegning hele veien ... ikke en piksel er brent!
;o)

Ikke så seriøst dette bilde - derfor ligger det også under "Glansbilder" hos meg.

Mvh,
Walter
Pål M. S.
Seriøst flott stemningsbilde:-) Velkomponert, og jeg velger meg...s/hv.
Per L.
Ja her kan man løse store og små problemer i gemyttlig stemning. Den massive trestammen understreker på en måte roen. Sommeren tatt på kornet! Mvh Per
Avsluttet .
Flott og stemningsfult bilde:-) Jeg liker også s/h versjonen best:-)
Terje A.
Dette er seriøst Walter. Enkelt, god komp. Det eneste jeg lurer på er om bildet hadde vært bedre uten den personen helt til høyre.
Ragnar S.
Spennende silhuettbilde der svart/hvitversjonen blir det som teller hos meg. Som Terje Asmyhr nevner kunne en versjon uten 3'de person vært vel så spennende, men i såfall en vanskelig klonejobb å få til.

Mvh Ragnar S
Walter S.
Takk også til Pål, Per, Anette, Terje og Ragnar, for kommentar til "benkesliterne" her.

@ Terje og Ragnar: Motivet måtte tas slik det er med 3-kløveret her og med damen som rotet etter noe i vesken sin. Den klonejobben går ikke jeg på, det er visst. Er ikke dreven når det gjelder slike ting. Jeg begrenser meg til noen ledninger, eventuell en stolpe, eller et P-skilt.

Mvh,
Walter
Roar K.
Her tror jeg at jeg velger svarthviten.
Jeg scrollet opp så trekrona forsvant og bare stammen ble tilbake.
Hva med en slik versjon i panoramaformat?

Roar
Walter S.
Takk også til Roar for hans tanker om bildet.

Som jeg skrev litt lenger oppe, er ikke dette noe seriøst bilde (for meg), men nærmest en "lek" med JPEG sine mørke sider, for å se om det gå an å få noe ut av et ellers håpløst undereksponert bilde.

Jeg har selv vært inne på samme tanken som du beskriver, men hvis trekronen (bladene) blir borte, så er samtidig vitsen med stammen også borte - den blir helt overflødig - så jeg har ikke tro på en slik løsning.

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu