Veteran II
"Colin Archer II" er en veteran, bygd i 1937 og fremdeles i meget god bruks-stand og seiles flittig. Det finnes et meget flott (beste på Østlandet?) skøyte-miljø her på Isegran / Fredrikstad ved Maritime Center Fredrikstad http://www.maritime-center.no/om-oss
Den første, opprinnelig "Colin Archer" som er bygget av CA "himselv" i Larvik i 1893 finnes også her på øya i samme havn:
http://www.colinarcher.no/
Bildet inngår i albumet Maritime godbiter - Scener fra havn og kyst, båter og annet maritimt.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2017-07-11 14:10:34
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D5300
  • Nikon AF-S Nikkor 16-85mm G ED VR
  • Brennvidde26.0mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/1000s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1071371} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Mikael T.
V1: Teknisk godt reportasjebilde som fungerer godt sammen med teksten. Liker godt at du har tatt med båtene i bakgrunnen. Omgivelsene hjelper til å fortelle historien til motivet og gjør bildet mer interessant.
V2: Her er det mindre fortelling og mer fokus på hovedmotivet. Det fungerer også fint, men her ville jeg forsterke det ytterligere ved å komme enda tettere og isolere motivet enda bedre fra bakgrunnen. Både ved å bruke lengre brennvidde og større blender. Siden du allerede har vist halve båten i det første bildet kunne du her fokusere mer på en spesifikk detalj. Da ville du fått et fortellende oversiktbilde og et spennende detaljbilde.
Walter S.
Hjertelig takk for inngående, velfundert, god og velformulert kommentar til dette bildet.

Vanligvis er det V1 som er "hovedbilde" og Versjon 2 ++ pleier jeg å legge til for ytterlig informasjon til originalen, siden jeg for det meste dokumentere det som skjer i Fredrikstad og Hvaler.

Det blir sjeldent "kunst"-foto hos meg, noe jeg ikke har inklinasjon til.

Tar med ditt forslag - neste gang jeg fotografere - til å konsentrere meg mere om detaljer og bruke brennvidde + blender for å separerer.

Mvh,
Walter
Lasse S.
Sommerlig og vakkert, Walter! Disse CA skøytene er så gode i formen, selv for en landkrabbe som meg :)

Lasse
Walter S.
Takk også til Lasse for kommentar om bildet!

Mvh,
Walter
Espen J.
Fin Komp i versj 1 her, som også blir min favoritt. Liker veldig godt at du har fått med fine skarpe detaljer i forgrunn samtidig som at du har pakket det inn med en fin bakgrunn å fått med de båtene. Knall !

Mvh Espen.
Walter S.
Takk til Espen for kommentar!

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu