Ordførern (serie)
Ordfører i Fredrikstad, Jon-Ivar Nygård taler i anledning av at Fredrikstad har vunnet statens pris for landets mest attraktive by i 2017 og Kommunalminister Jan Tore Sanner overrekker prisen 13. juni foran Rådhuset i Fredrikstad.
Info: http://www.nrk.no/ostfold/fredrikstad-karet-til-norges-me...1.13538803
Bildet inngår i albumet Mitt Fredrikstad - En rusletur gjennom byen, sett gjennom mine objektiver.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2017-06-25 11:25:35
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2017-06-25 11:25:54
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2017-06-25 12:24:43
    Versjon #4
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D750
  • Tamron SP 24-70mm f/2.8 Di VC USD
  • Brennvidde56.0mm
  • Blenderf/3.5
  • Lukker1/2500s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1070644} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Roar K.
Her var det kanskje ordførerkjedet som er motivet for serien?

Roar
Walter S.
Takk for din kommentar, Roar - og nei, jeg ville bare vise en annen side av ordføreren enn de "vanlige" - slik som V4 er - ellers er det stemningen jeg er ut etter

Mvh,
Walter

Roar B.
En nokså uinteressant serie for min del. Fire uttrykk som egentlig forteller akkurat det samme. Joda, ordføreren er synlig han. Samt kjedet. Utover det kun statisk dokumentasjon for en som ikke har noe spesielt forhold til byen.
Jo, en ting forresten. Skiltet til venstre i versjon 3. Det fanget i hvert fall en viss interesse, selv om det var litt vanskelig å lese.
Geir F.
Enig med Roar. Vanskelig å se noe interessant i denne serien.
mvh Geir
Sissel Kleivdal H.
God stemning i strålende sol. Flott å se begivenheten fra ordførerens 'ståsted'. Underteksten bidrar til forståelse av den akkurate hendelse. Det er bare å gratulere Fredrikstad med pris for landets mest attraktive by!

Merker meg sarkasmen i Roar B sin kommentar...

Sissel
Walter S.
Moro klumpen RB er ute igjen og holder på med det han er best til - å "snakke ned" andre for å dra seg selv opp etter hårene - noe han nå har gjort en 7-8 ganger under mine bilder, og forteller meg - gang på gang - at mine bilder ikke er noe å se på, at de er total uinteressant. Jeg også finner bildene hans total uinteressant, men klarer å forbigå det i stillhet. Jeg har ikke samme markeringsbehov som RB har ...
Kan RB lese? Bildene her ligger i kategori: "Presse" - forventer han "kunst" i et pressebilde?

-----------------------------------------------

GF har også fortalt meg nå, for andre gang, at han finner mine bilder fra Fredrikstad helt uinteressant og at det er for mange av dem - det kan jeg leve med. Jeg kan også leve med at GF produserer - for meg - dødsens kjedelige fuglebilder på løpende bånd, jeg bare hopper over masseproduksjonen hans. Å legge ut 4 fuglebilder på 1 dag er ikke akkurat noe som fremmer interessen - med mindre man er ornitolog ...
For meg så er det bare enda noen bilder jeg slipper å klikke på

----------------------

@ Sissel: Joda så er vi i gang igjen. Morsomt dette og jeg må jo smile. Det er jo noen som er standhaftig og ikke gir opp - det er en god egenskap ... hadde det vært brukt på en riktig måte!

Takker så mye for din sobre og reale kommentar!
:-)

Mvh,
Walter
Roar B.
Bare for å presisere: For meg fungerte denne bildeserien ikke i det hele tatt. Kjedelig og søvndyssende er vel den karakteristikken jeg vil bruke. Prøvde etter beste evne å finne noe interessant, og endte altså opp med dette “internasjonale" skiltet, som for meg var litt artig lesning. Derfor ble det også nevnt, sjølsagt !
Roar B.
Kanskje allikevel bedre (tross alt) med en moroklump enn en surpomp, Walter ?
Du klarte jo å bryte stillheten når det gjaldt bildekommentarer. Klarer du det også når det gjelder mine foto? Ikke bare fortelle meg med en daff floskel at de er totalt uinteressante. Det er som kjent lite matnyttig på et forum som kalles Bildekritikken. Derfor utfordrer jeg deg igjen; fyr løs, jeg er lutter øre, venter i spenning... du må da ha noen ord å bidra med - om du er aldri så skuffet ??

ps. Ser i hvert fall at du oppnår adskillig flere visninger når jeg har vært innom og kommentert. Ikke dårlig det i hvert fall? selv om jeg nok misstenker at interessen mest dreier seg om det som står skrevet enn entusiasmen for selve bildet.
Roar
Geir F.
Hårsår? Merker meg at du foretrekker ryggslikking. Ytterligere kommentarer på ditt innlegg nedlater jeg meg ikke å kommentere.
Geir
Ragnar S.
Her er det V1som gjelder for meg med ordføreren i skarp profil bakfra mens tilhørere fremkommer uskarpe i sin helhet. Det kan vel ligge litt symbolikk eller tankegods i dette ? Tilhørere/publikum, hvor mange er interessert i det ordføreren har å berette, eller hvor mange er der for fornøyelsen skyld. Synes denne versjonen trigger fantasien.

Mvh Ragnar S
Walter S.
Hjertelig takk til Ragnar for sine tanker og gode analyse av bilde(ne)t!

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu