Bildet inngår i albumet CUBALICIOUS 2 - Bilder fra min siste tur til Cuba 2017
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger22
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1070390} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Nikolai T.
Godt utsnitt av gutta som spiller, men hva er d han holder å hånda? Skulle vært en ball eller?
Stefan T.
De har ikke tilgang på veldig mye, det man ser av "bra" utstyr er som oftest gitt av turister. Baseball utstyr er og en mangelvare, man får kjøpt dette men det er som oftest veldig dyrt. Baseball er vell den mest populære sporten på Cuba. Gutta i gata bruker dom oftest hjemmelaget balltre og en rull med papir som ball. Dette bildet er tatt i ett fattigstrøk i utkanten av Santa Clara.
Nikolai T.
Du hadde vel med noe å gi dem da som takk for bildene?
Stefan T.
Jeg pleide og pleier å ha med en del små mynt. MEN jeg lærte at det å gi penger ikke alltid er til fordel . For nå har jeg som regel mer nøtter karameller kjeks brus etc, når det kommer til barn og yngre folk. Pluss at de får se bilder og prøve kamera om de har lyst, når det kommer til voksene då må man ikke gi penger, veldig mange finner dette fornedrende. Så en prat et gott håndtrykk og kanske gi bort caps etc er mye mer verdsatt. På Cuba har nesten alle en del penger via salg til turisme eller lignende. Men dette er penger de ikke får brukt. Og de voksene menna kjøper sprit over en lav sko. Mye alkolisme! Staten har informanter her og der og de som bruker penger tjent på feil måte kan forvente seg en bot eller i noen tilfeller fengsel. For i dette komunistregime står ingen fritt fram for å kjøpe seg en bil for eks, dette skal godkjennes av staten og ventetiden kan være typ 15 år.
Så du spør om jeg ga de noe, ja hver gang jeg er der legger jeg igjen så godt som alle mine klær, såper , tannkrem , hudkrem, snorkel/dykkemaske, sko ol...
Jeg hadde en guide som fortalte meg at de fleste av vennene han hadde jobbet med turisme og deres største frykt var at nye Cuba etter Castro ville fjerne cup og cuc (de to valutane) og lage en ny valuta. Så all oppsamlet mynt ville da bli ubrukelig. Kinki land det der
Nikolai T.
Bra. Fint å få litt kjøtt på beinet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu