mennesket,-og maktene
Utstyr
  • Canon EOS 6D
  • Canon EF 24-70mm f/2.8L II USM
  • Brennvidde24.0mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/80s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1069753} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Avsluttet .
Her er vi så å si tilbake i romantikken på midte av 1800-tallet, også tittelen indikerer det. Fint motiv, fin komposisjon og god behandling av lys og skygger. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Roar K.
Ikke lett å unngå høylys og utbrenning i slikt lys på vann.
Men du har greid deg tålig bra likevel.
jeg pleier å lege i støy og sløre i flere omganger med kanskje et klikk på skarphet til slitt i slike tilfeller. Litt tidkrevende pirk, men det går. har sjøl brukt det med hell en del ganger.
Mektig natur dette.
Jeg foreslår et par cm eller så beskjæring oppe så diagonalen som fjellet til høyre danner går rent ut på øvre ramme og øker spenningen.

Roar
Kjell H.
Meget severdig, og ellers som Kjell Ø sier det!
Keshav N.
Bildet viser godt hvor små mennesker blir mot naturkreftene. Ellers er jeg enig med Kjell her.
marit f.
Tusen takk for kommentarer. Som Roar sier, det er/var utfordrende å unngå utbrente partier i fossen. Stor forskjell på lys og skygge,likedan var det vanskelig med lensflare. Skulle gjerne vært på andre siden av elva, men terrenget er tildels vanskelig å bevege seg i.
Øyvind B.
Likte dette meget godt. Innlyset oppe høyre og personen i nesten silhuett lager et flott perspektiv og en følelse-stemning man lett kan erindre fra slike plasser. Personen gjør mye for denne flotte naturskildringen. Mulig du kunne senket høylyset ørlite trærne venstre slik at fokus ytterligere fremhevet stemningen oppe høyre? Øyet kjemper litt mellom de to elementene. Veldig bra!
Mvh Øyvind
Per L.
Ja, mennesket blir lite og puslete i en slik setting! Jeg synes du har fått fram god stemning i vanskelige lysforhold! Mvh Per
marit f.
Takk Øyvind og Per også for kommentarer. Lyset og forholdene var utfordrende, også vanskelig å bevege seg i området, likevel veldig spennende. Blir flere turer dit.
Oddmund K.
Flott motiv, ikke lett å eksponere dette uten å få utbrenning i de lyseste partiene..eller igjengroing i det mørke. Bruke manuelle innstillinger og sjekke histogrammet etter hver eksponering og justere etter hvert kanskje. Fint kompet og fin stemning i bildet.
Mvh Oddmund
marit f.
Takk for kommentar Oddmund. Det var ganske utfordrende å fotografere nede ved den fossen, terrenget er svært ulendt, og meget vanskelig å ta seg fram i. På flere ståsted fikk jeg veldig mye lensflare, andre ble det svært stor forskjell på lys og mørke. I tillegg vanndråpe fra fossen som gjorde det så "ullent" ut. Likevel, jeg planlegger flere turer ned dit, det var veldig spennende. Ellers bruker jeg alltid manuelle innstillinger.
Birger F.
Mektig. Nydelig og de fargene. Dette er et slikt bilde jeg kunne tenke meg på veggen.
marit f.
Takk Birger for hyggelig kommentar. Det er bare å bestille.
Birger F.
Fantastisk. Lyset, perspektivet og personen.
Lyset er det som for meg gjør bildet.
Hans Petter S.
Fantastisk flott Marit! Du viser virkelig det tittelen sier her! Utfordrende lys her ja, men dette synes jeg du mestrer bra! Liker dette!
marit f.
Takk igjen til Birger og Hans Petter.
Panagiotis Dimitrios L.
Jeg elsker din bilde så mye!
marit f.
Takk Panagiotis for hyggelig kommentar.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu