Mot bergstaden Røros
Bildet tatt fra Gråberget, 867mo.h.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger77
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1069539} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Roar K.
Vær gjerne uenig når jeg nevner at jg scrollet ned slik at både det mørk grønne nærmest og det noe lysere oven for munner ut som diagonaler på nedre ramme for da får du diagonaler mellom kortside og langside som øker spenningen. Men du må være veldig nøye så du ikke toucher oppi det ovenfor som stikker inn fra venstrekanten.
Mulig du må kompensere litt med å ta noe himmel også. Det har ikke jeg prøvd ut.
Ser også at det er flere skygger i barskogsfeltet nærmest som kan brukes slik også slik at du ikke behøver å ta så mye som jeg nevnte.
Den skogen må vel ha kommet opp senere for så vidt jeg vet så gikk all skogen rund Røros med under gruvedriften?

Roar
Per L.
Flott oversiktsbilde av bergstaden! God komp med kirken strategisk plassert i bildeflaten og naturlige farger! Ellers har jo Roar et godt poeng med kutt nede! Mvh Per
Arild T.
Den gamle bergstaden fra en noe uvanlig billedvinkel, men du verden så fint! Gode diagonaler dannet av solspillet i barskogen. Ser det er kommet kuttforslag her, men jeg kommer med et radikalt forslag etter å ha vurdert ulike løsninger en stund. Hva med å kutte bort hele himmelen?

Hilsen Arild
Ragnar S.
Interessante forslag, både fra Roar og Arild.
Har lekt litt med disse, fungerer bra begge. Allikevel foretrekker jeg versjonen ovenfor. Ville har med mest mulig av de buede linjene mørk. lys, mørk barskog jf Roars forslag. Ellers spennende og noe drastisk med versjon uten himmel. Fint at dere tar dere tid til å studere presentasjonen og kommer med forslag til endringer. Både jeg og andre seere har nytte av dette.
Skj
Britt H.
Flott bilde. Enig med de andre i at et lite kutt nede hadde gjort seg.
Jostein S.
Hei
Fint lys streif inn i motivet
Flott landskapsbilde med snøen på fjellene
Ragnar S.
Britt og Jostein
Hjertelig takk for hyggelige kommentarer!
Skj
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu