Ny dag.
Utstyr
  • Nikon Df
  • Nikon 28mm 1,8
  • Brennvidde28mm
  • Blenderf/3.2
  • Lukker1/50s
  • Nei
  • AnnetIso 6400
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1068918} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Kjell H.
Komposisjonen med det gamle fundamentet som krysser strandlinjen ut i mot havet tiltaler meg på sin måte, også sammen med solstrålene som farger og tegner mønstret på hard betong som skal skille mellom jord, sand og vann enda en dag.. Et bilde av tid kan det være, eller en slags underfundig stillstand fanget i et bildeutsnitt..
Per L.
Fin morgenstemning! Kontrastene mellom hard betong og mykt lys er tiltalende! God eksponering og naturlige farger! Mvh Per
Fredrik N.
Enig med de to over her.
Et veldig tiltalende bilde i all sin enkelhet.
Flott !

Mvh
Fredrik
Arild T.
Det første jeg så da jeg åpnet bildet, var et kors, dannet av betongelementet som går ut i sjøen og den brune strandlinjen. Assosiajonen går i en retning av nytt liv, nye muligheter i livets morgen uten å legge noe grunnleggende religiøst i det.
Godt eksponert bilde, fint utsnitt!

Hilsen Arild
Avsluttet .
Fin komposisjon, fin bruk av farger og lys, dertil et tankevekkende og inspirerende bilde som lar tanker og følelser gå på vandring. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Knut Georg F.
Synes det ble mye sand her som fanger blikket; ville nok kutta vel 20 % i bunn. Et visuelt enkelt motiv (slik jeg liker det), der hovedinteressen ligger ut mot horisonten.
Mvh Knut
Harald N.
Enkelt og godt komponert.
Mvh Harald
Roar K.
Lys, skarphet og farger er det ingenting å si på.
Men jeg ville hatt med litt mer nede så du hadde unngått linje ut i nedre venstre hjørnet og heller fått hele elementet rent ut fra venstre ramme med litt luft ned til hjørnet hvilket ville gitt bedre perspektiv og ikke minst spenning.
Du kunne med fordel heller ha tatt en beskjæring under horisonten og fjerna himmelen.
Forsøk å huske at ofte er linjer og elementer direkte ut i hjørner om det ikke dreier seg om symmetri noe man bør unngå.

Roar
Øyvind B.
Mange takk til Kjell,Per,Fredrik,Arild,Kjell Øyvind,Knut Georg,Harald og Roar K. for inspirerende og dypsindige kommentarer.
Knut Georg: Ser absolutt for meg en versjon med ditt forslag, litt avhengig av hva i bildet man ønsker sterkest fokus på.
Roar K.: Var klar over linja ut venstre nede. Nede er det ikke mer å gå på. Prøvde inn venstre slik at hele brygga gikk ut venstre side men utsnittet funket ikke for meg. Horisonten og åsryggen høyre vil jeg ha med.
Mvh Øyvind
Bjørnar P.
Fint komponert i pent lys. Enkelt, men dekorativt.
Øyvind B.
Takk for den Bjørnar.
Et enkelt bilde som viser tid og stabilitet i en ellers urolig verden.
Mvh Øyvind
Kjartan N.
Herlig bilde. Spennende vinkel, komp. og et vakkert lys :) Fine farger og den svake støyen gjør ingenting.

Mvh,
Kjartan
Sissel Kleivdal H.
Jeg liker 'tyngden' i dette tilsynelatende 'enkle' motivet.

Sissel

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu