WHITE BREASTED SEA EAGLE
Fra på Tioman Island, Malaysia, lokket med åte - oppskåret rå kylling - som du kan se den har i klørne.
Utstyr
  • Canon 1Ds
  • 200 mm 2,8 1,4xconverter
  • Brennvidde320mm
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetBildet er kraftig beskåret.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger1817
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_106796} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Frank W. G.

Virker på meg som litt uskarpt. Har tatt det inn i ps, og for meg ser det ut til at du har endel å hente der, i usm altså. Ville også ha justert det ennå mer i kurver.
Motivet er vel greit nok, men meg griper det nok ikke!

Frank
Ketil K.

Morsomt å se nærbilde av den enestående vakre hvitbukhavørnen. Litt synd at fuglen er på vei vekk fra kameraet - hadde du fått tatt dette bilde litt tidligere i fangstfasen her tror jeg det ville blitt bedre. Bildet lider litt av beskjæringen, men du har et temmelig godt plassert skarphetsplan, selv om det aller viktigste, detaljeringen i hodepartiet er blitt lav.

Å gå den andre veien, med panorering på noe lenger lukkertid enn her kunne ellers kanskje blitt bra. En fisk i stedet for kylling ville også hjulpet litt på opplevelsen.
Stig B.

Bra bilde av en for meg ukjent fugl. Synes KK gir en veldig bra kommentar her og støtter meg til den.

Mvh Stig
Tom Just O.

- Faktisk så sto jeg mer enn 100 meter unna med en 200 mm med en 1,4x converter, dvs. 320 mm brennvidde. Bildet er et utsnitt, ca 25% av originalen. Derfor opplevelsen av at jeg står omtrent under den ene vingen. Å komme nærmere var umulig. Da ville de ikke ta åtet. Andre vinkler var også umulige av andre praktiske årsaker. - Jeg måtte 'ta hva jeg fikk'. Slik er det med ville dyr. Enig at det burde ha vært fisk! Jeg har tatt mange bilder av tilsvarende scener. Bla.a. med min EOS3, der de 'treffer åtet'. - Av varierende kvalitet.

Jeg har en 300 mm 2,8L og sogar en 2x converter, men utstyret er for tungt (å ha med seg på fly jorda rundt) og uhåndterlig for denne typen motiver.
Ketil K.

Det var langt hold! Men 300 2,8 + 2x konverter er ofte et must for og et minimum for avstandsfotografering av ville dyr. Helst skal man ha en 500mm eller sågar 600mm(!) fastoptikk for å få skarpe nok bilder. Se ellers for eksempel mitt bilde av orientsnokørn bilde nr. 98919 tatt med 300 2,8 + 2x konverter tatt i Nord-Øst India. Selv dette blir lettvarianten. Konverteren trekker bildet ned. AF-en blir dårligere og konverteren hjelper ikke akkurat på skarpheten..
Tom Just O.

- Hum. Når jeg ser på bildet ditt så tror jeg at du undervurderer avstanden din, - og jeg overvurderer min! La oss si av min avstand må ha vært nærmere 50 meter. - Noe tilsvarende din. Bildet mitt er et utsnitt på ca 25% av den totale 'negativen'. http://www.cleaningdigitalcameras.com/index.html
Jeg syns bildet ditt er helt fantastisk! Så godt som det går an å ta bilder av fugler i flukt.
Johan G.

Noe uskarpt. Ser ut til å være bevegelsesuskarphet. Hva var iso-verdien her ? Kunne dette vært skarpere med høyere iso (f.eks. iso 10000 eller iso 6400) ? Potensialet ligger kanskje i å undereksponere og kompensere i raw framkallingen ?
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu