Library bazar
Library bazar er i den ene enden av Mall road. Som er en av Mussoories få gater og er som Mussoorie lang og smal.
Bildet inngår i albumet Mall road Gatebilder fra Mussoorie Uttarakhand India - Har sett så mange fine gatefoto på foto.no. Nå vil jeg prøve meg med et album fra Mussoorie.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2017-04-23 17:22:50
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2017-04-23 17:27:24
    Versjon #3
Utstyr
  • Nikon D5200
  • 18.0-55.0 mm f/3.5-5.6
  • Brennvidde26.0mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1067538} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Anders S.
Flott bildeserie hvor jeg velger versjon.3
Fint å se alle menneskene og livet langs veien igjennom denne gata!

Hilsen Anders
Avsluttet .
Jeg synes v3 ble det beste av bildene.
Bra plassering av de "kjørende" personene i bildet. Sykkel og scootere er på samme linje.
Mvh Jan R.
Arild T.
Eksotisk billedserie du presenterer her! Mange interessante elementer å studere.
Vanskelig å velge, men velger versjon 3.

Hilsen Arild
Keshav N.
Takk for gode kommentarer til Anders, Jan og Arild.
mvh Keshav
Roar K.
Din måte å redigere bilder på skiller seg fra andre bilder på fotosider og kanskje er det en av grunnene til at de er interessante.
OK utsnitt og komp her der jeg velger meg V3.
Skarpheten synes jeg heller ikke det er noe å si på der kjørende mennesker i farta har god frys.

Roar
Roar B.
Sliter nok litt med fargenpresentasjonen i originalen, derfor finner jeg størst interesse i V 3, som innehar mange fine elementer av god dynamikk. Tenker først og fremst disse tohjulingene, på ulik kurs. Gir liv og bevegelse gjennom interessante linjeføringer. Lik veien føler jeg også en dragning mot høyre, en slags dosering gjennom hele motivet. Igjen denne dymamikken.
Keshav N.
Takker så mye for gode kommentarer til Roar K og Roar B. Jeg prøver å finne min egen stil. Ser på andres bilder og lager mine egne versjoner. Gatebildene er inspirert av Walter S men gatene her er veldig forskjellig fra de i Norge og hans fototeknikk ligger på et helt annet plan enn mitt. Jeg begynte med å lage bilder for litt over ett år siden, Men har lært endel siden da og det er veldig oppmuntrende at noen tar seg tid til å kommentere.
mvh Keshav
Bjørnar P.
Du benytter deg av en etterbehandlingsteknikk som drar oppmerksomhet. Ikke etter min smak, men det bør veie veldig lite for deg dersom du selv liker det slik.
Et fare med en så påfallende etterbehandling er at betrakteren legger mer merke til den enn til fortellinga. Dermed blir etterbehandlinga en form for kommunikasjonsstøy. For de som liker etterbehandlinga kan det oppleves annerledes. For dem kan etterbehandlinga bli den berømmelige prikken over i-en.
V2 er versjonen med mest tradisjonell etterbehandling, og dermed min favoritt. Der får jeg ro til å se inn i bildet, og blir ikke overveldet av effekten som etterbehandlinga har skapt.
Keshav N.
Hei Bjørnar. Takker så mye for kommentarer. Jeg liker best V1 her men også de andre. Jeg vil gjerne finne min egen stil på bilder, men også dele steder og situasjoner jeg opplever her i India med mange andre. Jeg har bare holdt på med dette i litt over ett og har ikke tatt noe kurs i bildebehandling ennå. Jeg bruker PS elements, og prøve/ feile samt råd fra andre er det jeg har lært av til nå. Det at fotografer som deg tar deg tid til å kommentere har stor betydning for meg, det betyr at jeg er på rett veg, selv om det er langt igjen. Tror aldri jeg blir ferdig med å å lære noe nytt også når det gjelder foto.
mvh Keshav
Hans Rich. A.
For min del falt både v2 og v3 i smak hos meg. Fascinerende og inspirerende å se fra andre verdensdeler med sitt mer pulserende liv. Fint standpunkt som gir god dybde og komposisjon.
Mvh Hans Richard
Ingvald Bright N.
Synes du binder flyten i traffiken fint sammen. Folkene til høyre er også med og bygger opp under samme fine opplevelse (flyt) mvh Ibn
Keshav N.
Mange takk for gode kommentarer Hans Richard og Ingvald Bright. Problemet med slike gatebilder er en har ikke så lang tid til å komponere bildet. Jeg har etterhvert funnet ut at det beste er å kameraet klart og prøve å fange det riktige øyeblikket og noen ganger lykkes det.
mvh Keshav
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu