Bildet inngår i albumet -
Utstyr
  • Nikon D750
  • 50.0 mm f/1.4
  • Brennvidde50.0mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBildeserie
  • Lastet opp
  • Visninger95
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1067298} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Øyvind B.
Flott serie du la ut og vanskelig å velge mellom alle. Velger meg ut dette fra en svunnen tid. Bra hele serien!
Mvh Øyvind
Anne-Guri F.
Hei Øyvind. Takk for hyggelig tilbakemelding. Ble jeg glad for : ) Mvh Anne-Guri
Roar B.
Alltid mulighet for mange spennende foto - opplevelser i slike gamle, forfalne hus. Slik du også viser oss gjennom denne bildeserien. Velger å kommentere bryllupsbildet, kanskje fordi det er dette jeg egentlig har flest innvendinger mot. Og det av den enkle grunn at jeg føler motivet er for mye arrangert.
Godt tenkes at bildet stod slik, i vinduet. Men det er allikevel nok til at denne lille tvilen melder seg. Dermed også tanker som sniker seg inn og for meg mer begrenser enn forsterker den totale opplevelsen
De to andre bildene syns jeg er mer interessante. Her hersker det et slags mystisk slør over hele fortellingen, der motivene utfordrer til en helt annen tilnærming i måten å tenke på. Dermed også mer utfordrende og interessant, for meg som betrakter.
Dette bare som noen generelle refleksjoner over en serie som i sum absolutt fungerer, i mitt hode.

marit f.
Syns dette bildet er svært bra. Jeg får vondt inni meg når jeg ser slike bilder. Tenker på de som en gang stiftet bo her, hvor huset og hjemmet betydde alt, men som nå står til forfall, og ingen bryr seg. Om bildet er arrangert eller ikke betyr ingenting for meg, det er fortellingen om vekst og forfall som rører meg.
Mvh Marit
Roar B.
Bare for å presisere. Historia rundt bildet, den deler jeg, selvsagt. Mye innafor den ramma der, utvilsomt. Men igjen, det er plasseringa jeg syns virker kunstig. Føler at noe er flytta på, tatt vekk fra sitt opprinnelige sted, antagelig fra en loslitt vegg, kanskje i samme rom? Det er der fortellinga starter, for min del.
Anne-Guri F.
Hei Marit og Roar.
Takk for konstruktive og fine tilbakemeldinger.
Glad for at bildet vekket følelser i deg Marit. Det tar jeg som et kompliment.
Du har helt rett Roar - bildet lå i en søppelhaug på gulvet da jeg fant det. Jeg syntes det fortjente bedre og satt det i vinduskarmen.
Mvh Anne-Guri
Kjell H.
Ja, dette er utvilsomt bilder som rører ved noe hos de fleste vil jeg tro med sitt innhold og fortelling i hele serien, og her synes jeg du har oppnådd å formidle en mening og et budskap med disse tre bildene på en meget god måte. Tre bilder, som med ett mindre eller ett mer, fort kunne ødelagt opplevelsen. Hvordan og hva en foretar seg for å "tydliggjøre" innholdet, om et bilde er arrangert eller ikke, er opp til autor og forhold på stedet som andre umulig kan sette seg inn i. At brudebildet er plassert i vinduet "ser" en ved første øyekast, men det er fremdeles i sitt miljø, og føles ikke som fremmedgjort i forhold til denne historien, bare tydliggjort! Gode valg, og god serie. Ser gjerne mer av den slags fotografi!
Roar B.
Hm... søppelhaug. Ikke bra. Men da våkner også det fortellende foto- genet mitt. Som sier at her ligger et motiv med enda større potensiale, sprengkraft enn 'originalen', om du skjønner hva jeg mener. Det vakreste øyeblikk vraket på søppelhaugens alter. DET er en sterk historie det !
Anne-Guri F.
Tusen takk for fine ord Kjell. Ble jeg glad for å høre.
Synes det er bra at vi alle kan fortelle en historie på forskjellig måter, det er noe av det som gjør fotografi så spennende for meg.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu