Før dagens frokost og skitur
Dagsaktuelt fra Røros.
Vet ikke hvordag denne type bilder vil slå an på dette forum, men det er vel lov til å forsøke.
Bør ses mot mørk bakgrunn, klikk på selve bildet.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2017-04-15 19:53:18
    Versjon #2
Utstyr
  • FUJIFILM X-T2
  • Fujinon 18-135mm
  • Brennvidde18.0mm
  • Blenderf/3.5
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger73
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1067123} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Arild T.
Liker bildet. Her er det påske både ute og inne, for å si det slik. Hverdagsbilder trenger vi flere av her på forumet. Ville kanskje ha kuttet i venstrekant slik at dørglipen hadde blitt borte; tar mye oppmerksomhet etter min mening.
Ha en fortsatt fin påske!

Hilsen Arild
Avsluttet .
Jeg er enig med Arild, tiltrer hans kommentar. Fortsatt god påske til dere. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Ragnar S.
Arild og Kjell: Takker for gode og konstruktive kommentarer. Ville i utgangspunktet ha med hele lysestaken, derfor kutt der det ble, men ser absolutt poenget med ytterligere kutt. Legger ut V2 med kutt slik at også karm blir borte. Samtidig kutt på høyresiden slik at lysbryter blir borte. (pluss litt i bunn)
Skj
Øyvind B.
Et bilde man kjenner seg igjen. Må ikke alltid være kreativt og banebrytende. Fin påske hverdags snutt.
Mvh Øyvind
Ragnar S.
Takker Øyvind, for kommentaren, og god avslutning av påsken til deg, Arild og Kjell Øyvind.
Skj
Halldór G.
Hej Ragnar. du spøger, eller tænker "Vet ikke hvordag denne type bilder vil slå an på dette forum". Jo, det er rigtigt, man kan aldrig "vide". Men det er god" tommelfinger regel" at spørge sig selv: Hvad er det, som jeg vil vise eller få tilskueren til at opleve! Når man har tænkt over det, tror jeg at svaret er kommet meget tættere på. I dette udmærkede "hverdagsskud" ser jeg dine omgivelser, kan regne ud at du spiser æg og at skiene venter. Men det er vist lidt "tyndt" stof for udenforstående - tilskueren mig.
Knut Georg F.
Ikke sikker på hva du mener med denne type bilder, men hvis du mener et "bilde fra påskeferien", ville jeg sagt det passer bedre i et familiealbum.
Her er det mye tak og vegg og elementer som er kutta i begge ender. Man kan selvfølgelig finne en spenning i et slikt motiv (dekket til 4, men bare tre skipar; far løser kryssord mens mor lager frokost....), men fotografisk synes jeg det ble kjedelig. Forøvrig synes jeg Ha'lldors kommentar var god
Mvh Knut
Ragnar S.
Haldor og Knut: Takker så mye for innspill til bildet.
Hovedmeningen med bildet er å sette betrakterens tanker i sving. Alt er gjort ferdig for dagens skitur. De øvrige medlemmer/gjester har ennu ikke ankommet til frokost, bare den som har gjort seg ferdig med forberedelsene, og som sitter å venter på øvrige. En liten stund der tiden på en måte står stille og som bildet etter min oppfatning gir inntrykk av. Således kunne gjerne bildet vært ledsaget av forklaring/tekst. Men hvor blir det av fantasien som skal settes i sving hos betrakteren da ??
Det var dette jeg var noe bekymret for, derfor kommentaren under bildet. Så kan jeg si at jeg fikk rett, betrakteren ser ikke situasjonen og har ikke de samme tanker som jeg om bildet, men som nevnt var det var verd et forsøk, selv om det kanskje ikke var så vellykket denne gang. Heldigvis ser det ut til at noen kan ha hatt den samme fornemmelse som meg når de ser bildet.

Så til slutt: Er ikke lei meg for kommentarene fra dere. Det er gode og konstruktive innspill, kanskje det for lite av nettopp dette på dette forum.
Skj
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu