Gatelangs.
Utstyr
  • Nikon Df
  • Nikon 20mm 1,8
  • Brennvidde20mm
  • Blenderf/2.0
  • Lukker1/500s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger133
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1064780} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Bjørn R.
Supert! Mange fortellinger i dette bildet.
Trygve K.
Jadda ! Nok et blinkskudd fra din side. Morsomme kontraster mellom dama i vinduet og personen med bikkja utenfor samt den andre fortellingen rundt kafebordet inne. Innmari godt sett dette, - og ikke minst tatt........

synes Trygve
Torild H.
Reklameplakaten i vinduet er eit godt utgangspunkt for eit gatefotografi. Då enten at ein forbigåande person står i kontrast til denne spreke reklamedama, eller det finnes likheter/gjentakelser mellom desse i positur/uttrykk. Opplever det ikkje slik med desse to elementa du har valgt og viser her. Tredje element til høgre, personer i kafe: det same. Ingenting kommuniserer, slik eg ser det.
Det er forbaska vanskelig, dette med gatefotografi...!.
(Aller frimodigst, eit bilde eg sjølv er fornøyd med: http://foto.no/i/553666 )
Helsing Torild
Kjell H.
Ser overrasket ut sporsdama som plutselig snubler over en fredelig saktegående gatevandrer med hund i bånd, regner med at en rask unnamanøver måtte foretas :-) mens kafefolket sitter og nyter uten å ane noe om dramatikken utenfor.. jo det er nok mulig med mange historier her, og uten å ane hva fotografen har sett :-) så synes jeg det var artig utsnitt fra det virkelige gatelivet.
Ingvald Bright N.
Det er en fortelling og interaksjon mellom disse to. I hvert fall i min oppfattelse og sikkert også flere andres. Liker dette. mvh Ibn
Arild T.
Feiende godt gatefotografi! Interessant å studere menneskene i bildet i vidt forskjellige situasjoner og den kvinnelige atleten som overskygger det hele.
Veldig bra!

Hilsen Arild
Øyvind B.
Tusen takk til Bjørn,Trygve,Torild,Kjell,Ingvald og Arild! Torild setter stor pris på din kritiske kommentar. Er kanskje nettopp mangel på kommunikasjon men med visse små dialoger elementene imellom som var min tanke. Foto generelt er lett og fryktelig vanskelig. Gate-foto oppleves ikke vanskeligere en annen type foto...Fint bilde du la ut som eksempel på tross av at jeg ikke helt så sammenhengen kontra mitt bilde.
Mvh Øyvind
Evelyn S.
Interessant bilde med mye innhold. Leser kommentarene med interesse. Opplever en fin trekanten de tre til venstre. Det er også tre til høyre, uten at de danner trekant.
Arvid O.
Et bilde med mange inntrykk og bevegelser , men allikevel ryddig.
Det kan sikkert diskuteres opp og ned om de forskjellige koblingene mellom reklameplakater versus menneskene både utenfor og innenfor , og det er bra.
Man kan tolke det som man selv vil føler jeg.
Et godt gatefoto med rom for egne tolkninger.
Arvid.
Øyvind B.
Hei takker så mye til Evelyn og Arvid også. Motivet jeg "jaktet på" var mann med egenartet hund. Ville ha en egnet klar bakgrunn og veggen med reklamen var mest ryddig. Personlig følte jeg atleten inn fra høyre jeg først så ved redigering hjemme krydret setningen gatebildet...
Mvh Øyvind
Avsluttet .
Utrolig fint gatefoto hvor man gjerne kan trekke inn "dialogen" mellom mannen med hund og den sportslige damen i vinduet som et element som i høyeste grad styrker bildet. Disse figurene balanseres også fint av gruppen ved bordet i høyre del av bildet. Inspirerende. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Øyvind B.
Hei Kjell Øyvind satte stor pris på den kommentaren der!
Mvh Øyvind
Geir F.
Artig bilde med en spennende komposisjon der den kvinnelige idrettsatleten nærmest "overfaller turgåeren". Flott observert. Flere elementer å observere. Litt usikker på kuttett oppe pga de lite informative elementene oppe i venstre hjørne, men det er kanskje ikke lett å gjøre noe med pga helhetene i vindusflatene. Hadde det kun vært rene vindusflater her hadde dette ikke betydd noe.
mvh Geir
Øyvind B.
Takk til deg og Geir. Ja var litt vanskelig og bestemme seg for utsnitt og kutt oppe.
Mvh Øyvind
Harald N.
Dette har eg oversett, knall gatefoto.
Mvh Harald
Jostein S.
Hei
Spesiell virkning du fikk frem her
Effektfullt
Tankefull den der
Mye smak for en liten penge...........
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu