Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAkt
  • Lastet opp
  • Visninger461
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1064623} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Nikolai T.
Ser ut som om en creepy kikker har lurt seg innpå.
Sjur Gabriel H.
Jeg forutsetter at modellen er med på dette Nikolai. Et virkelig spennende og anderledes aktfoto som i tillegg til nydelige toner i hudens variasjoner byr på en uvant men god komposisjon. Hun framstår mer som en skulptur i landskapet enn som kvinnelig objekt. Bra!
Øyvind B.
Noe ubestemmelig-dramatisk. Ser egentlig ikke en naken kropp men en hendelse. Hvem vet...Sært og utfordrende.
Mvh Øyvind
Roar B.
Har liten erfaring med å kommentere akt. Heller aldri fotografert det selv. Men bildene dine syns jeg er fine, Trygve. Litt annerledes enn disse klassiske positurene som de fleste av oss sikkert kjenner igjen. Her fortelles historier, like viktig som rene visuelle uttrykk. Som her, der natur og menneske veves inn i en sammenheng, blir til ett, og der alle elementene har betydning for helheten. Den trange komposisjonen er med og forsterker dette.
Litt utbrente partier og noen harde skygger, særlig under foten, er det jeg vil pirke på i en ellers spennende og livaktig presentasjon.
Henrik L.
Bildet er som de andre sier litt annerledes som akt. Det som gjør bilde er jo at det er en annen posering enn vanlige akt-bilder. Det gir en annen dynamikk, sammen med berget hun ligger på. Hovedvekten av andre aktbilder fremhever kun kropp, her er det et samspill med omgivelsene. Det tiltaler meg.
mvh
Henrik
Pål M. S.
Du løser denne formen for fotografering med eleganse. Du viser også en respekt for modellene og gjør ting nonspekulativt. Der er det mange som har noe å lære.
Har ingen erfaring med slikt, og kommer nok aldri heller til å få det, men det er lærerikt å se hvordan du behersker lys, komp etc. Kan fint overføres til andre genrer.
Trygve K.
@Nikolai: Du har muligens et poeng. Det er dog ikke slik i min verden. Men det er et uttrykk som sier: "På seg selv kjenner man andre". Kanskje det er passende tilbakemelding til deg..... ?

@ Alle dere andre: Tusen takk for spennende, konstruktive og inspirerende tilbakemeldinger som virkelig varmer. Bildet er ett av mange fra sommerskjærgården utenfor Tjøme der jeg over flere år lekte med former og komposisjoner sammen med to meget kreative søstre som kom med masse gode innspill og forslag.....

Opprinnelig et Kodachrome dias som er avfotografert med Nikon Slide Copying Adapter ES-1
og senere konvertert til s/h og etterbehandlet i ON1.

Det hører med til historien at originalen i sin tid reiste verden rundt på en "PSA-tour" og høstet både heder og ære fra mange kanter av verden..........

mvh Trygve (som med glad ydmykhet konstaterer at enkelte av mine bilder tydeligvis kan oppfattes som "tidløse" og med evne til å engasjere uavhengig av tid or rom ....)

Nok en gang tusen takk !
Roar K.
Faktisk er det de hvitefeltene på modellen som gjør bildet her for det erstatter liksom lys og skygger som normalt bærer aktbilder i svarthvit.
Hvis det funker ville jeg speilvendt horsisontalt så man får følelse av på vei inn i bildet i vår leseretning.

Roar
Trygve K.
Takk til deg også Roar for interessant innspill. Om de hvite feltene og lysvirkning: Du har helt rett. Jeg har med vilje gjort det slik for å skape et mer dramatisk uttrykk....

Om speilvending: Har forsøkt den varianten også, - men likte dette bedre. Smak og behag kanskje ....?

mvh Trygve
Camilla B.
Hei Trygve!
Syns dette var et virkelig flott bilde! Lyset og dusheten i svart/hvitt gjør bilde mildt og fint! Flott modell! Skjønner godt du høstet heder og ære med dette bildet :-)
Jeg ser litt ekstra mye på det våte håret på armen, ville muligens tatt det bort, men det kan jo også være endel av historien med å slappe av på svaberget en sommerdag, og kanskje er det best på.... :-)
Trygve K.
Tusen takk for gjennomtenkt kommentar Camilla ! Flott at det faktisk også kommer kommentarer fra jenter på denne type bilder. De veier tungt i min vurdering av videre arbeider.........
mvh Trygve
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu