I farta
Bildet er tatt på den grekse øya Spetses. Øya har forbud mot bilbruk, men mopeder og motorsykler er tillatt. Dette medførte en relativt stor andel av to-hjulinger, i alle mulige fasonger, og hastigheter :-)
Bildet inngår i albumet Mitt Roma - Bilder fra Roma, februar 2004
Utstyr
  • EOS 10D
  • Canon EF 28-135mm IS
  • Brennvidde28mm
  • Blenderf/6.7
  • Lukker1/30s
  • FilmtypeISO400
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger382
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_106451} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Magnhild B.

Skikkelig stilig bilde. Eg liker virkelig effekten scooteren i bakgrunnen gir til bildet. Det ville ikke blitt det samme om den ikke hadde vært der

Magnhild
Kristian S.

Kult. Litt skarpere bakgrunn kunne ha gjort seg, og du kunne kanskje klonet bort de usannsynlig teite figurene i vinduet...

KES
Inger-Lise S.

Et stilig bilde! Fin dokumentasjon på hvordan de har det der......Jeg har aldri vært i Hellas, men begynner å kjenne igjen styilen derfra etter bilder på dotten:)
Fin komposisjon, fint motiv og fin fartsfølelse/fartsgjengivelse!

mvh Inger-Lise

Inga Helene J.

Fin skildring av fart. Er personlig veldig svak for blåfargen på bildet.


Inga
Avsluttet .

Bra timing! Mopedistem MÅTTE vere akkurat der på bildet for at det skulle bli så bra.

Uenig med Kristian; ein skal ikkje drive å klone bort alt mulig; bildet er av det det er; og å klone vekk kvar minste detalj er eg ingen tilhenger av. Personleg syns eg figurane seier noko om korleis folk på Spetses er...
Jan-Wilford A.

Dette syntes jeg var bra, fin stemning over bildet. Får litt følelsen av kulde, selv om det er varmt der på grunn fargene på vegg og hus nettopp fordi de ligger i skyggen.
Avsluttet .

Stilig motiv. Jeg synes ikke det gjør noe at bakgrunnet ikke her helt skarp, det gjør bildet litt drømmeaktig. Men jeg kunne gjerne sett det litt klarere i fargene, det blir liksom litt for grått det hele.
Karianne H.

Stilig bilde! Flott med den stillestående mopeden og den som er skikkelig i farta!
At det i tillegg er tatt i Hellas gjør det bare enda bedre - Hellaspatriot som jeg er!
Er også enig i at man ikke skal klone bort ting som er i vinduene til disse greske øyboerne! Vil jo gjerne se litt av hva de foretrekker i vinduene sine.
En fulltreffer synes jeg!

Karianne :-)
Jan-Gunnar R.

Fint bruk av tid og god komposisjon gitt at du får frem så mye. Jeg hører nærmest lyden av ''syden'' både av å se moped i fart og den som stod parkert. Slik jeg oppfatter bildet er det også genuint ekte og ikke et glansbilde - det er viktig i en slik setting- (Slik jeg ser det) Synes du generelt her et godt blikk og gleder meg til å følge deg.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu