Utstyr
  • canon d10
  • -
  • Blenderf/5.6
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger634
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_106437} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Erik H.

alle disse lens flare-greiene syns jeg burde blirr fjernet. noen av dem hvertfall, dette ble i det meste laget.

eller så er bildet greit nok..
Birger J.

for en kinky oppstilling
Erlend B.

Ikke et brudebilde jeg kunne hatt på veggen livet ut. Men hver sin smak.
Avsluttet .

Åh, herlig med litt liv og røre!! Gode farger og et sprekt par. Liksom litt glamor og stjerner i en skitten bakgård. He he.

Hilsen Anja
Morten L.

Drit fett!

Dødskult!
Andreas F.

lens flarene var virklig ikke noe kult syns jeg. Ikke på ett såpass ordinert utendørsbilde hvertfall. De misfarger jo tilogemd klæren dems. nei nei nei.. Ikke noe jeg likte.

Også den overlay gaussion blur effekten du har tatt i bruk er altfor tung, Det blir altfor shiny.

Ellers syns jeg du kunne ha plassert brudeparet mye nærmere kamera, det her ble litt sånn ''hello from outer space'' og det syns jeg ikke funka helt.

Posituren funker derimot som bare det, de var ganske funky, Greia er bare den at alle effektene og den litt lange avstanden til brudeparet fjerner fokus fra dem.

Hadde vært gøy og se en versjon hvor du kutter ned kraftig i bredden, fjerner lens flare'ene og toner ned den gløde effekten til minst halvparten. Det tror jeg hadde blitt ett mye bedre bilde, for utgangspunktet er ikke så værst her. Du ahr bare rota deg helt bort i filteresken til photoshop syns nå jeg da.

mvh
Andreas
Mads Ole N.

Så bra at vi alle kan være uenige - om effekter ikke skal brukes, hvorfor ha de? Ikke alt skal da være naturtro. i et oppsett med flere, og sikkert mere tradisjonelle brudebilder, er dette er friskt og godt innslag. skulle man hatt ''uberørte'' bilder hadde nok ikke fotografen fotografert her. Godt jobba!!!!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu