månelanding
tja..
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Annetmiks av to eksponeringer
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1063960} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Henning S. P.
Månen ser rett og slett ikke ekte ut. Det kan være jeg tar feil, men det blir et såpass påfallende element at jeg ikke klarer å se forbi det, og bildet blir dessverre ikke noe interessant.

Henning
Rune Edvin H.
FInt sammensatt, men jeg ville lagt litt mer dis foran månen for å få den til å gli bedre inn i de lette skyene bak
Knut Georg F.
Takk for tilbakemeldinger. Syntes fjellene, og dalsøkket manglet en stor måne, og mikset dermed sammen to eksponeringer som nevnt i beskrivelsen. Passer kanskje bedre i en turistbrosjyre (alternative fakta..) enn på det seriøse foto.no:-)
Er ingen ekspert på fotoredigering, så disen uteble her.
mvh Knut
Henning S. P.
Det er ikke at jeg har noe i mot litt bilderedigering, spesielt når man er såpass ærlig om det som du er. Men problemet blir når redigeringen blir så tydelig at jeg ikke klarer å se noe annet enn det. Det eneste jeg ser er en måne som er plassert i et landskapsbilde hvor den tydelig ikke hører hjemme. Jeg synes det ser ut som en interessant komposisjon på bildet ellers med buen i forgrunnen ol.

Henning
Knut Georg F.
Takk for oppfølgende kommentar Henning. Månen er med hensikt kunstig stor og skarp i forhold til fjellene; det er gjort for å lage et kunstig naturbilde. En mer profesjonell integrering av månen (som Rune etterlyser) ville kanskje være forsøk på å "lure" betrakteren, men er litt usikker. Prøver iblant på litt manipulering.
Mvh Knut
Gunnar F.
Enig med Henning! Slike unaturlige bilder bør plasseres i rett kategori. Mvh Gunnar
Rune Edvin H.
Klipp ut himmelen og legg det som et 70% gjennomsiktig lag over. Da blir månen mer troverdig.
Knut Georg F.
Takk for tipset Rune (gjorde vel et forsøk på dette bilde: bilde nr. 1056087)
Mvh Knut
Rune Edvin H.
På det du viser til ble det litt mye skille i lysintensitrten oppe og nede på månen. Skyene her er bedre egnet for et slikt triks og vil se bedre ut.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu