Watching, thinking - and talking
Trykk gjerne på bildet for mørk bakgrunn
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2017-01-30 19:33:49
    Versjon #2
Utstyr
  • FUJIFILM X-T1
  • XF10-24mmF4 R OIS
  • Brennvidde19.1mm
  • Blenderf/9
  • Lukker1/400s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger83
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1063326} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Roar B.
Sitter og studerer disse menneskene. Mye forskjellig å hente i et bilde tatt bakfra, der ingen vet at de blir dokumentert. Fire par og to på høyre side som er mer udefinerbare hvorvidt de hører sammen.. Bare det gir spenning til fortellinga. Og så denne hånda som på en måte deler bildet i to, viktig for helheten.
Liker komposisjonen med dette fortetta i forkant, i kontrast til det store, åpne rommet langt bortenfor.
Panorama helt ok, tror også en høy himmel ville ha fungert greit her.
V1 for meg.
Geir F.
Et fortellende bilde som gir mange assosiasjoner. Ubetinget originalen i s/h som forsterker tankeprosessen. God komposisjon.
Geir
Pål M. S.
Veldig bra dette Ragnar:-) Liker dette settet her, der de de forskjellige menneskene har hver sin agenda på benken. Får en liten følelse av dysterhet på s/hv versjonen, og stikk motsatt av fargeversjonen...mulig det er bare meg:-)
Avsluttet .
Fint motiv, fin komposisjon. Lys og skygger resp. farger funker fint. Men jeg foretrekker definitivt svart.hvitt versjonen. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Øyvind B.
Og se utover havet er undervurdert. Best alene men her er det fellesskapet som gjelder. Det kan og være hyggelig...Soleklart på tross av overskyet s/h original.
Mvh Øyvind
Ragnar S.
Roar B, Geir, Pål, Kjell Øyvind, Øyvind:
Budskapet slik jeg ser det stemmer godt overens med kommentarene fra dere. Her også et eksempel på at sv/hv og fargeversjon gir forskjellig inntrykk, så Pål, du er ikke helt på jordet her.
Skj
Trygve K.
Kompliment for en situasjon som er godt sett og formidlet. Originalen passer best i mitt hode som allerede er i gang med fantasier omkring personer og relasjoner i bildet. Enig i RB's tanke om at en litt høyere himmel muligens ville ha bidratt til å utvide "tankerommet" for betrakteren. Uansett et interessant bilde med mulighet for mange tolkninger...

synes Trygve
Ragnar S.
Trygve: Takker for god og utfyllende kommentar.
Skj
Leif B.
Et flott "storytelling" bilde hvor jeg tror at en noe høyere himmel hadde løftet bildet , men det er bare noe jeg tror ;) Orginalen gir meg den beste stemningen !
Sissel Kleivdal H.
Et reisedokument(?) Kanskje er det turister på busstur som nyter utsikten og øyeblikket. I såfall kan det være 'dagens program' som ligger mellom dem på benkene og på bakken.
En tydelig stemning av feriemodus i et godt komponert bilde.

Sissel
Ragnar S.
Leif og Sissel, takker så mye for kommentarene.
Original på PC har høyere himmel. Har sett nærmere på forslagene om dette, og synes det absolutt har noe for seg. Litt sent å legge ut ny versjon nå.
Sissel: Mulig det kan være et reisefølge, det vites ikke. (God observasjon av deg)
Skj
Ingvald Bright N.
V1 for min del. vi blit på sett og vis sittende her å se utover sammen. Ev fin ro, samstemt av at mange opprer i samme layback modus samtidig. mvh Ibn
Ragnar S.
Takker Ingvald for din gode kommentar !
Skj
Roar K.
Tror faktisk jeg velger meg svarthviten her.
Litt ujevne perler på ei snor ???
Panoramaformat et svært godt valg her.

Roar
Ragnar S.
Takker Roar !
Skj
Avsluttet .
Bildet formidler en rolig stemning. Liker kveldslyset og s/h presentasjonen best. Formatet er passende til motivet. Ble bra dette.
Mvh Jan R.
Ragnar S.
Takker Jan for din hyggelige kommentar !
Skj
Bjørnar P.
Fin situasjon der kroppsspråket er det viktigste. Rent og ryddig uttrykk.
En del av kroppsspråket kamufleres dog av at bildet er så mørkt.
Ville derfor lysnet mellomtonene et godt hakk, alternativt hoved-eksponeringa.. Det gir også bildet et mindre dystert preg på svart / hvitt utgaven, som jeg antar ikke er tilsiktet.
Ragnar S.
Har sv/hv-versjon i mange varianter, også en litt lysere, dog uten en versjon der personene er lysnet separat, noe som nok ville være det ideelle.
Legger ikke ut ny versjon, men skal forsøke en slik variant i mitt arkiv. Takker for meningsfylt kommentar.
Skj
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu