Min første Vimenn forside
Dette var min første Vimenn forside av min kjære Nadia i 1997 nr.37 .Bildene var ikke tatt for å komme på trykk, men vi syntes de var så fine at vi sendt dem inn ,og det ble full ekstase .Bildene er fra en ferie på Mallorca.Jeg hadde fra før bare hatt et bilde i Vimenn .
Utstyr
  • Canon EOS 1
  • ?
  • Blender-
  • FilmtypeKonica
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAkt
  • Lastet opp
  • Visninger1686
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_10633} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Rune M.

Bra dypdevirkning.
Avsluttet .

Stakkers Nadia, hun ser ikke så fornøyd ut. Kanskje hun sier: ''Andreas! Ryggen min er nesten ødelagt av å stå sånn i 15 minutter. Kan du ikke for en gangs skyld bare trykke på knappen istednfor å danse rundt som en idiot for å komponere bildet?'' :-)
Avsluttet .

AN, jeg skal ikke kommentere for mye om dine bilder, det har mange andre gjort. Men jeg begynner å bli ganske nysgjerrig på hva som er ditt egentlige motiv for å legge ut disse bildene. Jeg har telt opp i alt 16 av det vi vel kan kalle ''jentebilder'', på forholdsvis kort tid. Uten å si noe om innhold og teknikk, synes jeg de er mer eller mindre like alle sammen, og det er billedkritikken også. Likevel forsetter det i samme duren. Om jeg legger inn f.eks. 16 portetter skåret over samme lest og får omtrent likelydende kritiske bemerkninger på alle sammen, gir det meg en refleksjon om at jeg kanskje burde utvikle meg i en eller annen retning, så fremt jeg ikke er overbevist om min egen fortreffelighet eller har andre motiver. Så kanskje du kunne utdype dine? Jeg har prøvd å spille inn seriøst, og ser gjerne et seriøst svar.
Når det gjelder PGs kommentarer, bilder og omtale av seg selv, er neppe seriøsitet et dekkende ord, og dermed foretrekker jeg å ignorere dem. Andre kan følge eksempelet hvis de ønsker.
Andy N.

RM - Jeg hadde bare lyst å legge inn noen Vimenn forsider ,som du ser . De andre ''dame'' bildene har blitt tatt i forbindelse med samme fotograferingen.
Bildene må være slik viss ikke hadde Vimenn ikke villet ha dem.Klare fine skarpe bilder , ¨(viss de ikke ser skarpe ut er det jeg som ikke har fått digitaliseringen til) .
Jentene må være flotte ikke se porno ut glade helst smilende ikke vise for mye av ditt og datt osv. Jeg har nesten fått oppskrift kan en si.Det er ikke altid lett men du vet hva de vil ha etter hvert.
Derfor ser bildene like ut.
Andreas

PS!Viss noen tar PG seriøst tror jeg de har et problem jeg synes han nesten er morsom dum
stakkar.
Balslev C.

damn!!!!!!!!!!!
Cazandra M.

trusa henger, stygge slagskygger, stygt ansiktsuttrykk, skulle ikke stått på et hvitt håndkle. men kroppen var flott!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu