Bildet er tatt i 2011, med mitt første digitale kamera, av den typen man putter i lommen. Jeg hadde den gang svært lite kunnskap om foto, men jeg bodde i Tana i Finnmark og manglet ikke motiver. Har redigert det gamle bildet på nytt. Kvaliteten ser grei ut på min lille pc.skjerm, men kan se annerledes ut om man har stor skjerm. Hunden fikk jeg men s jeg bodde i Tana, hun var da 7 år gammel, og er av rasen lapsk vallhund. Nå er hun snart 14, men rimelig sprek og frisk.
Bildet inngår i albumet Gamle bilder, redigert på nytt -
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger114
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1062960} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Øyvind B.
Et av dine beste Evelyn. Flott komp og hvor det spesielle arktiske lyset kommer spesielt bra frem. Nydelig!
Mvh Øyvind
Gunnar F.
Enig med Øyvind. Et godt komponert landskapsbilde med troverdige farger. Jeg har vært flere ganger i Tana og er enig at det ikke mangler motiver på dette flotte stedet, men jeg var ikke særlig opptatt av fotografering på denne tiden. Jeg lengter ofte tilbake og planlegger et besøk snart til Finnmark. Mvh Gunnar
Paal S.
Flott bilde, vakkert landskap, nydelig lys og ikke minst en flott hund:)
mvh Paal
Avsluttet .
Meget bra, jeg tiltrer de positive uttalelsene fra kommentatorene over. Men tatt i betraktning hvor mange flotte bilder du har presentert i det siste, synes jeg kanskje ikke dette kommer opp i toppen, men meget bra er det uansett. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Evelyn S.
Takker så mye for hyggelige kommentarer Øyvind, Gunnar, Paal og Kjell Øyvind! Og Gunnar : jeg skjønner godt du lengter tilbake til Tana, det gjør jeg også. Vakreste plassen jeg vet om. Regner med du tar med fotoapparatet neste gang du er der : )
Roar K.
Ikke alltid lett å lage større formater av gamle bilder selv om jeg nok kunne tenkt meg det litt større her.
Flott utsnitt, komp. skarphet etc.

Roar
Øyvind B.
Mente ikke sette dette opp imot dine andre bilder. Poenget mitt er muligens at du formidler fantastiske stemninger i bilder uten hjelp av manipulering-korrigeringer Photoshop. Et godt bilde trenger sjelden mye ekstra. Gitt kommentar på de Ps manipulerte bildene jeg syntes ga meg et kick og ikke slutt med det. Hatt Ps i mange år men har kun Lightroom nå. Min imac er fra 2008 så blir ny imac og pakke med Ps vil jeg tro...Du har et godt foto-øye. Stå på...
Mvh Øyvind
Gunnar F.
Jeg leser Øyvinds kommentar og ser at jeg sa meg enig med han. Enig i det han tilfører. Mvh Gunnar
Evelyn S.
Takk for hyggelig kommentar Roar! Og takk for hyggelige og utfyllende kommentarer igjen Øyvind og Gunnar!
Inger Anne Maritsdotter V.
Et veldig vakkert bilde.
Vannspeilingen av fjellene og mønsteret i sanden i venstre side her hever bildeopplevelsen veldig, samt naturligvis hunden i forgrunnen, en nydelig hund.
Flott bildekomposisjon.
Roar B.
For meg handler dette motivet mest om det du skriver og forteller om hunden og hva denne betyr for deg. Helt ok betraktninger det. Men som bilde, isolert sett, finner jeg ingen interessante holdepunkter og merker derfor at jeg fort mister interessen.
Sånn ble det altså, denne gangen.
Evelyn S.
Inger Anne :Takk for hyggelig kommentar!!
Roar : takk for kommentar.
Roar K.
Bikkja perfekt plassert i flata.

Roar
Ole Arne S.
Flott bilde av den fine hunden plassert fint i bildet, og det vakre landskapet med det stille vannet som gir flotte speilinger fra fjellene .
Gode og naturtro fargetoner i bildet.
Fin komp og utsnitt

mvh Ole Arne
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu