Utstyr
  • Olympus E-M1
  • OLYMPUS M.17mm F1.8
  • Brennvidde17.0mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/60s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1062462} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .
Jeg har - som også tidligere nevnt - veldig sans for dine fine landskapsbilder i sort - hvitt. Jeg opplever en viss nostalgisk stemning ved disse bildene, Det er sikkert subjektivt, men jeg opplever også en slags stemning av ro og fred over disse bildene. Dette særpreges også av en utmerket komposisjon, og som vanlig er lys og skygger behandler på en meget bra måte. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Øyvind B.
Enig med Kjell Øyvind. En slags moll stemning over disse s/h bildene som passer meg godt. Super balansert komposisjon.
Mvh Øyvind
Harald N.
Sluttar meg til Kjell Øyvind sin gode kommentar.
Mvh Harald
Avsluttet .
Fint komponert bilde da elven hjelper oss gjennom bildet på en måte. Eller er jeg også enig med de andre om den nostalgiske stemningen. Kunne like gjerne vært et bilde fra svunnen analog tid :-)
Ragnar S.
På en måte et hverdagsbilde av natur, men det funker godt i din versjon. Vannets bevegelser kommer naturlig fram i bildet ditt.

Mvh Ragnar S
Roar F.
Nydelig s/hv-bilde med god kontrast. Ser at flere skriver at det har preg av moll-stemning, men det er noe eget med rennende vann, et uttrykk for livskraft og den ustoppelighet naturen har.
Trygve K.
Et absolutt tidløst og vakkert vinterbilde som like gjerne kunne ha vært tatt for 50 år siden. Jeg ser ingen ting som ødelegger som f.eks. telefonstolper etc.
Skarphet og dybdeskarphet på topp og med veldig fin gjengivelse av vannet.......
Det slo meg umiddelbart at et kutt av himmelen til ned like over tretoppen muligens vil bedre komposisjonen og lettere ledet øyet innover i motivet...

Men det er meg.......

mvh Trygve
Kjartan N.
Tusen takk til alle for tilbakemeldinger og tips. Trygve et kutt i toppen er ikke et dumt forslag :)

Mvh,
Kjartan
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu