Tenk om jeg faller...........
Bildet inngår i albumet Mine håpefulle - En serie av barna mine i forskjellige situasjoner.
Barna heter Cathrine og er størst, Mie som er den midterste og Preben som er minstemann.
Utstyr
  • Canon eos 10 d
  • ef 24-85mm f/3,5-4,5 usm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger236
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_106141} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Per R. G.

et herlig bilde Monica
Tone B.

Virkelig fint bilde dette Monica. Fin komposisjon og plassering av jenten. Liker den røde genseren hun har på - den kler jenta riktig godt samtidig som den gjør seg i bildet. Var det litt klønete sagt,,,eller,,, Ikke alltid like lett å få frem den en vil si :-)

mvh Tone
Tord R.

Hei Monica. Dette var et fint og skarpt bilde! Regner med at jentungen ikke er klar over at du tar bildet, og at det er virkelig naturlig. Og det er det som gjør de beste bildene, synes nå jeg. Ser på kropp og ansikt at hun koser seg, ser hun etter krabber? Ankeret passer veldig fint inn, er ikke like sikker på gresset i forgrunnen.
Fortsett med dokumentasjonen av dine håpefulle, min ble nettopp konfirmert, og det var veldig koselig å kunne legge frem nettopp dokumentasjonen!

Mvh
Tord
Hans-Einar O.

Heisann, Monica!
Trivelig barnebilde, og den røde genseren kvikket skikkelig opp.
Hun var naturlig og avslappet, og ankeret går fint inn i komposisjonen.
Gresset vet jeg ikke helt, men ikke lett å unngå.

mvh Hans
Odd Eirik S.

Her går jeg mot strømmen. Synes ikke ankeret passet inn og ville kun ha tatt med den høyre delen av bildet. Lagt et kutt midt på kula nede på ankert, et kutt over i kant mellom sjø og land samt tatt 1cm i venstre siden. Klonet bort gress og anker kule. Det mener jeg gir et mer stilrent bilde der kaikanten danner en fin diagonal fra høyre. Og kryssende diagonal fra venstre som du får i kroppen på jenta di. (Er ikke helt sikker på hvem dette er). Men det blir jo et ganske så annerledes bilde og det er mulig min tolkning blir helt feil.

Likte veldig godt måten hun sitter på. Ser veldig naturlig og avslappet ut. Om det skulle være planlagt, så er det særdeles godt utført. Den røde genseren i kontrast til brygga og sjøen gjorde seg.

mvh
Odd Eirik
Inger Anne Maritsdotter V.

Et helhetlig veldig godt bilde !!!
-IAV-
Tom E. F.

Godt situasjonsbilde, Monica!
Kan hende litt vel svart i det svarte, men modellen er jo bare herlig!
mvh Tom
monica p.

Hallo alle sammen og tusen takk for komentarer.
Joda jeg kunne vel tatt meg tid til å fjerne litt gress og rot, men for å være ærlig så orket jeg ikke det denne gangen, har utrolig mye å gjøre for tiden, så bildene blir liksom ikke førsteprioritet.
Når det gjelder utsnitt, så velger jeg å beholde ankeret, synes det passer godt inn i bildet, litt greit å få med litt mer enn bare henne, men det er jo smak og behag da, så jeg skjønner hvis noen mener det ikke burde være der.
Mvh Monica:o)
Stig B.

God situasjon, godt komponert. En ubetalelig modell.

Dette er bilder som gir både nåverdi og langtidsverdi. Du er flink som kombinerer dette på en veldig bra måte. Synes det stemmer bra teknisk, og komposisjon og farger stemmer bra. Kunne kanskje tenkt meg at barnet ikke så ut av bildet, men det forringer ikke bildet vesentlig for meg.

Kunne også klart meg med et bilde uten ankeret, det skaper 2 interessepunkter her, baernet er mer enn nok til å fylle bildet.

Mvh Stig
Johnny Roger P.

Heisann...

Er ikke enig i at ankeret bør bort... det er med på skape settingen. Man kan alltids diskutere vinkelen osv men det overlater jeg til andre.

Det eneste ankepunktet jeg har er at jeg veldig gjerne kunne tenke meg å se litt mer av ansiktet - Mie blir liksom litt vel fraværende for min smak..

Ellers må du si god bedring til henne fra onkel - hun følger tydligvis mamma hva brukne bein og skader angår..

brodern
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu