"Rushtid............."
Bare noen få timer utenfor Addis Abeba (Ethiopias hovedstad)forsvinner mange av de asfalterte "highways" og erstattes av veistandard av varierende kvalitet, - selv på hovedveier som her. Det kan bli ganske så folksomt i rushtrafikken, og det lønner seg å beregne god tid. Tidvis dundrer likevel busser, lastebiler og/eller militære kjøretøy forbi i en morderisk fart etter forholdene. Utrolig at det går så bra som det gjør.....
Utstyr
  • Nkon D3
  • 24-85mm f/3.5-4.5
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger45
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1061347} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Anders S.
Ja det er jo fint at vi slipper så mye folk etter E6 her hjemme. Detta ser jo farlig ut. Men dem er vel vant med det, så da skal jo itte je fra skaustrøka herfra komme å ytre noen mening.
Men ett yrende fokeliv med masse som skjer, dette er ett meget godt bilde fra hverdagen til disse menneskene!
Kjempe bra!

Hilsen Anders
Roar K.
Ikke helt uvanlig i India heller dette hva veistandard og folkemengde angår - spesielt hvis det er noe spesielt på gang, marked etc.
Hadde flere her hatt bil eller MC så hadde det stått helt stille.
Jul og Nyttår i Goa sto alt omtrent stille - spesielt når man hadde disse Sunburn konsertene i romjula som nå ser ut til å være flyttet til Pune.

Roar
Trygve K.
Takk til begge for kommentarer !

Jadda Roar, - dette kunne nesten like gjerne vært i India. Bortsett fra at India fremstår som mer fargerikt i klesveien, - og at det er kuer som dominerer veibildet og ikke geiter....

Når det er sagt, - så er vel bildet symptomatisk for situasjonen i en masse land i den tredje verden så snart man kommer litt utafor allfarvei. Selv Kina på 70-tallet så slik ut, - bortsett fra at da fantes det nesten ikke biler. Sykler derimot var det fullt opp av. Så fullt at min stakkars hvitbehanskede sjåfør måtte gi opp å komme fram, - selv med fullt trøkk på hornet...

Dessverre er bildene derfra på slides og må digitaliseres før eventuell visning her inne.....

mvh Trygve
Per L.
Jeg har vært noen ganger i Zimbabwe og Syd Afrika, så dette var en lett kjennelig scene. Yrende folkeliv langs veien - fint gjengitt! Mvh Per
Trygve K.
Tusen takk for hyggelig kommentar Per !
mvh Trygve
Erik L.
Fin dokumentar fra en hverdag langt fra oss. Alle detaljene gjør det spennende å la blikket vandre rundt i bildet. Det tekniske ved bildet er godt, og panoramaformatet er veltilpasset.
Det er nok en viss utvikling å spore i dette samfunnet. Se på alle telefonledningene bl.a..
mvh. Erik
Keshav N.
Flott bilde av folkelivet i Etiopia. Som Roar sier har det mye til felles med India, men etter flere år med reising i Himalaya er denne vegen ingenting å klage over.
mvh Keshav
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu