Nå er vi ikke ferdige med julen ennå, og den var heller ikke til påske. Men det kan jo hende man kommer over et egg for det.
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger89
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1061306} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Hilfred M.
Meget stilig.
Godt jobba.
Avsluttet .
Kreativt, fin gjennomført, inspirerende. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Pål M. S.
Svært så kreativt og severdig:-)
Trygve K.
Ja se her ja ! Dette var kreativt og morsomt....

Også kl 0150 om natta da, - midt i jula !!!!.

Har studert egget nøye og mange ganger,- og det er et godt tegn. Et bilde som man ikke blir ferdig med så fort er ofte et bra stykke visuell kommunikasjon. Finner stadig nye elementer i egget som gjør meg nysgjerrig på hvordan du tenker. Her er både et par hus, vann og i tillegg et par båter hvorav en seilbåt med mastheadrigg om jeg ikke tar helt feil.....

Ligger det en spesiell tanke bak ???

mvh Trygve
Ingvald Bright N.
Vakkert. Med julekuler i tankeneså var dette etsvært behagelig resultat mvh Ibn
Avsluttet .
Kreativt och snyggt. Bra jobbat.
//Benny
Øyvind B.
Naturen innbakt i jule-kule likte jeg. Fine fargetoner.
Mvh Øyvind
Evelyn S.
Takk for hyggelige kommentarer alle sammen! Trygve : Det ligger i utgangspunktet ikke noen spesiell tanke bak. Deler av bildet har jeg lagd for et par måneder siden men fikk det aldri til å stemme helt.. Lekte litt videre i går kveld og kjente at det begynte å ligne noe. Prøvde "fisheye" i Photoshop, uten at jeg hadde sett for meg hvordan det skulle bli. Så PS har noe av æren her, for å ha lagd en sånn fin form. Jeg ble veldig fornøyd med at trær, båtene og huset kom innenfor egget.
Fredrik N.
Abstrakt, tankevekkende og spennende!
Flott dette, Evelyn.

Mvh Fredrik
Arild T.
Dekorativt og spennende! Litt pirk, som jeg vet du tåler: Kanskje mer luft på sidene, rundt kula er å foretrekke?

Hilsen Arild
Roar K.
Her har t.o.m. natturn lagt på seg i jula gett.
Nevner at hvis du hadde lagt in ensfarga svart i hjørnene - muligens med ørlite kutt oppe og nede så ville virkningen av egget antagelig blitt enda mer framtredende.

Roar
Evelyn S.
Takk for kommentarer også Fredrik, Arild og Roar. Arild : joda jeg tåler absolutt pirk, setter pris på det : ) Ser poenget ditt med mer luft, men vet ikke hvordan man får det til. Eggformen har photoshop laget,.Finnes sikkert en måte å regulere det på.men så avansert er jeg ikke ennå i allefall. Roar : tenker du type vignett for å få det svart i hjørnene? Eller noe man skal gjøre i LR? Tror det kunne vært bra, men minerdigerings- kunnskaper mangler nok her.
Hans Petter S.
Dette ble stilig ja! Et flott egg, med fint motiv og flotte farger! Dette liker jeg veldig godt! Her har du gjort godt arbeid!
Roar K.
Du kan rett og slett starte med 5 mm kutt oppe og nede.
Deretter tar du et av lassoverktøyene og isolerer hjørnene eller ett og ett om du vil. Sett så fargebøtta til helsvart før du legger den i det merkede området og klikker til det er svart. Får du ikke dekket 100% kan du jo bare ta kloningsverktøyet og ettergå med til sutt.
Da vil egget få en enda kraftigere virkning og liksom komme mot deg.

Roar
Roar K.
Du kan rett og slett starte med 5 mm kutt oppe og nede.
Deretter tar du et av lassoverktøyene og isolerer hjørnene eller ett og ett om du vil. Sett så fargebøtta til helsvart før du legger den i det merkede området og klikker til det er svart. Får du ikke dekket 100% kan du jo bare ta kloningsverktøyet og ettergå med til sutt.
Da vil egget få en enda kraftigere virkning og liksom komme mot deg fordi sort som er vår sterkeste farge trekker og da vil annet bli fremhevet.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu